Vols ser ambaixador?

Des del Teatre Auditori Miquel Pont ens agradaria que, com a Ambaixadors, ens ajudéssiu a connectar amb totes aquelles persones que estan interessades en el teatre, la música, els espectacles familiars, la dansa, el cinema, etc., per tal de crear un públic d’arts escèniques a Castellar del Vallès.

Participeu activament de la programació i compartiu amb nosaltres tot allò que fem des de l’Auditori! Utilitzeu les vostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram…) per fer difusió de tots aquells espectacles que us interessin i doneu-los a conèixer als vostres companys de feina, amics de l’escola, veïns, familiars, amistats, etc.

Com a Ambaixadors del Teatre Auditori Miquel Pont sereu un enllaç vital per a nosaltres i contribuireu a incrementar l’audiència.

Amb la vostra ajuda, interès, participació, i també amb el vostre compromís, podrem difondre el Teatre Auditori Miquel Pont a un major nombre de públic a qui potser no arribaríem sense vosaltres.

Com a Ambaixadors rebreu:

  • Dues invitacions per a l’espectacle inaugural de cada temporada.
  • Dues invitacions per a l’Escenari Secret.
  • Per correu electrònic, abans que ningú, tota la informació detallada de la programació de la temporada.
  • La newsletter on compartirem amb vosaltres tot allò que fa referència a cadascun dels espectacles.
  • Et convidarem a una reunió anual, per tal de posar en comú i valorar tot allò que fa referència a la difusió dels espectacles del Teatre Auditori Miquel Pont de Castellar del Vallès, a fi de millorar-ne la seva promoció.