Adam

 

Cinefòrum

Drama

VOSE

 

L’Abla regenta una pastisseria humil a casa seva, a Casablanca, on viu sola, amb la Warda, la seva filla de 8 anys. La seva rutina, dictada per la feina i els treballs domèstics, es veu interrompuda quan algú truca a la seva porta. És la Samia, una jove embarassada que busca feina i sostre. Des del primer moment, a la petita l’atrau la dona acabada d’arribar, però la mare s’oposa inicialment a acollir una persona estranya a casa seva. Tot i això, a poc a poc, la determinació de l’Abla va cedint i l’arribada de la Samia obre a totes tres la possibilitat d’una nova vida.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

Amb la col·laboració de Les Carnera, Col·lectiu Feminista de Castellar del Vallès

       

 

Informació i preus:

 

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

General: 5 euros

Socis de L’Aula: 3 euros

Socis del Club Cinema Castellar: entrada gratuïta

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Es recomana fer el pagament amb targeta

Entrada General: 5 euros

Tarifa reduïda: 3 euros (Socis de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran)

Socis del Club Cinema Castellar: entrada gratuïta

 

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

  • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
  • També hi ha alguna butaca individual.
  • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
  • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
  • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
  • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
  • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
  • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
  • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
  • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 05 març
20:00
Sala principal
5 € - 3€ - Gratuït
98 min
2021-03-05 20:00 2021-03-05 21:39 Europe/Andorra Adam L’Abla regenta una pastisseria a casa seva, a Casablanca, on viu sola, amb la Warda, la seva filla de 8 anys. La seva rutina, dictada per la feina i els treballs domèstics, es veu interrompuda quan algú truca a la seva porta. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

3 €, Socis de L'Aula

Entrada gratuïta, Socis Club Cinema Castellar

Detalls tècnics

Any: 2019

País: Marroc

Direcció: Maryam Touzani

Repartiment: Lubna Azabal, Nisrine Erradi, Douae Belkhaouda, Aziz Hattab, Hasnaa Tamtaoui

Qualificació: Apta per a tots els públics

Crítiques

“Amb una mirada curosa i precisa, la marroquina Maryam Touzani en té prou amb tres personatges per abordar temes tan complexos com l’estigma de les mares solteres al Marroc (...) Una òpera prima sorprenent”.

Elsa Fernández-Santos Diario El País

“Un exquisit primer llargmetratge (...) El més destacable del film és com Touzani evita que els temes socials que s’hi tracten es converteixin en una llosa, mantenint sempre un estil afectiu i lleuger”.

Kaleem Aftab Cineuropa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.