Adeu Peter Pan

L'imaginari de Peter Pan commou l'Auditori

Festuc Teatre va presentar 'Adeu Peter Pan' aquest diumenge

L'Actual - Marina Antúnez
 

El muntatge de Festuc Teatre Adeu Peter Pan es va poder veure a l'Auditori Municipal Miquel Pont, diumenge al matí, davant d'un públic entregat i nombrós. La Maria és la nena protagonista d'una història plena d'emocions, aventures, sentiments i reflexions al volant de l'imaginari de Matthew Barrie. La petita protagonista passa moltes estones amb l'avi, qui li explica històries del Peter Pan. En els somnis, els nens perduts s'emporten la Maria cap al país de Mai Més. Allà, els pirates, la campaneta, els indis, i altres titelles conformaran la trama d'aquesta gran història de Festuc Teatre.

Pere Pàmpols i Íngrid Teixidó són els actors, narradors i titellaires d'una història impecable, argumentalment molt treballada, que té moments de rialles, moments de tensió, moments de tendresa, fins i tot, moments on sentim la tristesa en la pell del personatge principal, la Maria, aquesta nena que no vol deixar mai de somniar.  Els infants segueixen el fil argumental, tractat amb molta delicadesa. i viuen amb els personatges les seves aventures. Fins i tot hi ha l'efecte sorpresa, l'avi de la Maria no és qui ens pensàvem que era.

La música, al seu torn, lliga molt bé les escenes i manté l'atenció del públic. Aquesta vegada, Festuc ha triat una música potent, una música que ens endinsa a l'imaginari de Peter Pan,  i que ens recorda la banda sonora d'una pel·lícula d'animació.

Un dels punts forts d' Adeu Peter Pan és l'escenografia. Aparentment senzilla, els elements físics que es mouen a l'escenari permeten crear escenaris tan diferents com l'habitació de la Maria, un campament indi, un vaixell pirata, un mar amb sirenes i tot, el bosc de les fades on els essers imaginaris són possibles... Són construccions molt versàtils, que es transformen, que giren, que s'obren i es tanquen i que transporten l'espectador als llocs increïbles. Així mateix, les titelles també estan molt ben caracteritzades, i ens recorden les titelles de fusta que durant tant de temps ens han acompanyat.

Cap al final de l'obra, hi ha qui deixa caure alguna llàgrima i tot, i tant els infants com els adults aplaudim quan s'acaba l'espectacle sospirem feliços i tranquils perquè, ara sí, creiem que somniant tot és possible, que fins i tot ens veiem capaços de volar com el Peter Pan, i que serà bo no deixar mai de somniar. Mai més.

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan.

Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al país de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat.

Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis i, a més, la manera com els pares gestiones aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.

No deixis mai de somiar, només qui somia aprèn a volar.

Preu
6 €
*5 € compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat
**4 € famílies nombroses o monoparentals amb acreditació per compra a taquilla o anticipada al SAC

Compra d’entrades:
www.auditoricastellar.cat
SAC (El Mirador)
Taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 03 març
11:00
Sala principal
6€ a 4€
50 minuts
2019-03-03 11:00 2019-03-03 12:00 Europe/Andorra Adeu Peter Pan A la Maria li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

5€, Compra anticipada online

4€, Família nombrosa / monoparental

Detalls tècnics

Actors titellaires: Íngrid Teixidó, Pere Pàmpols

Direcció: Pere Pàmpols

Adaptació del text: Íngrid Teixidó

Titelles i escenografia: Plancton, Joan Pena, Elisabeth Solé

Composició musical: Franki Moreno

Col·laboració especial: Orquestra Fireluche

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.