Advocate

 

DocsBarcelona del Mes

Documental

VOSC

 

Jueva i advocada, Lea Tsemel és un terratrèmol de l’advocacia a Israel, especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins, i es considera una “optimista dona enfadada”. Sense pèls a la llengua, accepta representar acusats palestins hagin o no comès delictes sota la revolucionària idea i forta convicció que la repressió que pateixen justifica la seva lluita per alliberar-se.

Un seguiment exhaustiu durant la preparació de les defenses de dos casos concrets, el d’Ahmad, un nen de 13 anys acusat de participar en l’apunyalament d’un noi israelià, i el d’Israa Jaabis, acusada pels oficials israelians d’un intent frustrat d’atemptat suïcida, ens apropa a la inclassificable i excepcional personalitat de la protagonista. Amb una energia inesgotable, porta més de cinc dècades intentant canviar i fer entendre a l’opinió pública que l’estat d’ocupació i la repressió que pateixen els palestins per part del govern d’Israel són també culpables d’aquesta violència.

Defensora dels drets humans, afirma que els israelians són còmplices i que no tenen cap dret a dir als palestins com han de lluitar… Una història indispensable des d’on Lea Tsemel ens envia un prec i un missatge poderós: “hauríeu d’entendre’m, perquè soc el futur”.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès, L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran i Cal Gorina

 

Informació i preus:

Socis del Club Cinema Castellar, Cal Gorina i L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran: entrada gratuïta

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

 

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

Entrada general: 3 euros

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Es recomana fer el pagament amb targeta

Entrada general: 3 euros

 

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

  • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
  • També hi ha alguna butaca individual.
  • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
  • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
  • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
  • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
  • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
  • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
  • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
  • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 12 febrer
20:00
Sala principal
3 € - Gratuït
108 min
2021-02-12 20:00 2021-02-12 21:48 Europe/Andorra Advocate Jueva i advocada, Lea Tsemel és un terratrèmol de l’advocacia a Israel, especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Gratuït, Socis del CCCV, de L'Aula i de Cal Gorina

Detalls tècnics

Any: 2019

País: Israel, Canadà i Suïssa

Direcció: Rachel Leah Jones i Philippe Bellaiche

Qualificació: Recomanada per a majors de 12 anys

Crítiques

“Aquest documental fa un retrat de l’advocada israeliana de drets humans Lea Tsemel i ho aconsegueix de manera sorprenent i personal”.

Keith Uhlich Hollywood Reporter

“Advocate examina Tsemel des de diverses perspectives, aprofundint en la seva història, la seva família i el seu dia a dia”.

Kenneth Turan Los Angeles Times

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.