Temporada hivern-primavera 2020

 

L’Auditori Municipal Miquel Pont hem ajornat les funcions de la temporada hivern-primavera 2020 amb motiu de la situació d’emergència sanitària del coronavirus.

Així, les obres que s’havien de representar a Castellar durant els mesos de març, abril i maig de 2020 queden programades de la manera següent:

  • Bona gent – Ajornada al diumenge 13 de setembre, dins dels actes de la Festa Major
  • Cobertura – Ajornada a la temporada hivern-primavera del 2021
  • Rise – Ajornada a la temporada hivern-primavera del 2021
  • L’amic retrobat – Ajornada a la temporada tardor-hivern 2020
  • Txema, The Postman – Ajornada a la pròxima temporada tardor-hivern 2020

 

Per a totes les funcions prorrogades s’estan retornant els imports de les entrades comprades a través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat. Pel que fa ales entrades adquirides al SAC o a la taquilla, es contactarà més endavant amb els usuaris per explicar-los com es farà la devolució.

 

En el cas de la funció Bona gent de Quim Masferrer també es bescanviaran les entrades per a la nova funció. A partir del 14 d’abril les persones que no hagin sol·licitat la devolució de l’import, rebran les entrades al correu electrònic amb el qual van realitzar la compra.

 

D’altra banda,  l’espectacle de carrer Hippos, previst el diumenge pel 24 de maig, s’ha ajornat. En donarem més informació pròximament.

 

L’Auditori ha procurat per l’ajornament de les funcions previstes, en comptes de suspendre-les. En cas de dubtes o consultes podeu contactar aquí.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
Multiples dies
0:00
Sala principal
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.