Akelarre

 

Diumenge d’estrena

Drama

Versió original (castellà i basc)

 

País Basc, 1609. Els homes de la regió han anat a la mar. Ana participa en una festa al bosc amb altres noies del poble. El jutge Rostegui, encomanat pel Rei per purificar la regió, les fa arrestar i les acusa de bruixeria. Decideix fer el que sigui necessari per a què confessin tot el que saben sobre l’akelarre, una cerimònia màgica durant la qual suposadament el Diable inicia les seves servidores i s’aparella amb elles.

 

 

L’acte inclou la representació Jutjades per ser dones. Ja passava fa 400 anys a Castellar, a càrrec de l’Esbart Teatral, sobre el procés a les bruixes de Castellar del Vallès.

 

Amb la participació via Zoom de la muntadora castellarenca Teresa Font.

 

Organització: Ajuntament

Amb la col·laboració de l’Esbart Teatral de Castellar, Les Carnera i el Club Cinema Castellar Vallès

 

 

 

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 07 març
18:00
Sala principal
4 €
90 min
2021-03-07 18:00 2021-03-07 20:00 Europe/Andorra Akelarre País Basc, 1609. Ana participa en una festa al bosc amb altres noies del poble. El jutge Rostegui, encomanat pel Rei per purificar la regió, les fa arrestar i les acusa de bruixeria. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Espanya

Direcció: Pablo Agüero

Repartiment: Amaia Aberasturi, Àlex Brendemühl, Daniel Fanego, Jone Laspiur, Daniel Chamorro, Iñigo de la Iglesia, Yune Nogueiras, Asier Oruesagasti, Elena Uriz, Garazi Urkola, Irati Saez de Urabain, Lorea Ibarra

Qualificació: Recomanada per a majors de 12 anys

Crítiques

“Potentíssim al•legat contra el pensament únic (...) Akelarre està replet d’encerts (...) un càsting impecable (...) una banda sonora que és una veritable joia”.

Carlos Loureda Fotogramas

“Un conte de terror delirant, connectat estèticament a les últimes aportacions al gènere, en què el més pertorbador és sempre l’horror quotidià. Una tragèdia tan real que espanta”.

Roger Salvans Fotogramas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.