Allò que no et mata

DocsBarcelona del Mes

Documental

 

Versió original subtitulada al català

No recomanada per a menors de 12 anys

 

Amb 19 anys, Ada va ser violada tres vegades en una mateixa setmana per un home que coneixia bé. Una invitació a sopar va desencadenar la primera i ella no es va defensar, però es va cita dues vegades més amb el seu agressor per confrontar-lo i buscar respostes. Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones.

La història d’Ada és contada a través de múltiples veus de diferents dones que construeixen el seu relat, la seva versió dels fets i com es va sentir abans, durant i després. Poc a poc, totes les dones d’aquesta pel·lícula es converteixen en les protagonistes de la història d’Ada i també en testimonis de les seves pròpies històries que, per desgràcia, parteixen del mateix punt de partida… Una pel·lícula coral que exposa, des de les dones i sense victimitzar-les, les sensacions contradictòries i les conseqüències després d’una violació o agressió sexual on l’abusador no és ni un desconegut ni un monstre ni un assetjador que actua de nit, a les cantonades o als portals de les cases… i busca comprendre i trobar respostes a les reaccions que aquestes agressions sexuals desencadenen en les dones que no encaixen en el que la opinió pública anomenaria “víctimes correctes”. That Which Does Not Kill no és només la història d’Ada, sinó una contribució més a visibilitzar un fenomen social molt ampli i encara silenciat.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès, L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran, Cal Gorina

 

Informació i preus:

Socis del Club Cinema Castellar, Cal Gorina i L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran: entrada gratuïta

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

 

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

Entrada general: 3 euros

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Es recomana fer el pagament amb targeta

Entrada general: 3 euros

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 08 gener
20:00
Sala principal
3 € - Gratuït
84 min
2021-01-08 20:00 2021-01-08 21:24 Europe/Andorra Allò que no et mata Una potent i sòbria pel·lícula que trenca el silenci de les violacions en entorns de confiança sense victimitzar a les dones. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Gratuït, Socis del CCCV, de L'Aula i de Cal Gorina

Detalls tècnics

Direcció: Alexe Poukine

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.