Audició – concert de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat

 

Va ser fundada l’any 1929 amb músics de l’Orquestra Artística Llobregatana de Cornellà que dirigia Dídac Vilà, pare de Jaume Vilà (Javimel), que la va consolidar i que, amb la continuïtat del seu fill, Josep Vilà, va aconseguir crear una cobla d’un alt nivell musical, que avui gaudeix d’un reconegut prestigi avalat per més de 7 anys d’història. Musicalment, ha treballat sota la batuta de directors com Antoni Ros-Marbà, Salvador Brotons, Alfred Cañamero, Jordi León, Joan-Lluís Moraleda i Daniel Antolí. També cal destacar el treball conjunt amb formacions corals, instrumentals i rítmiques, així com també amb altres cobles.

 

La música que ofereix s’ha pogut i es pot seguir escoltant en les màximes representacions que es fan d’aquest gènere a Catalunya, però aquesta cobla també ha traspassat les fronteres, actuat en directe en diverses capitals de la resta d’Espanya i d’Europa i puntualment a Nova York, Argentina i Tunísia.

 

Organitza: Ajuntament (Regidoria de Cultura) i ASAC

 

AFORAMENT LIMITAT I ÚS DE MASCARETA OBLIGATORI.

 INSCRIU-TE EN AQUEST ENLLAÇ: http://www.castellarvalles.cat/14352/formulari/261/

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dijous, 16 juliol
21:30
Jardins del Palau Tolrà
Gratuït
2020-07-16 21:30 2020-07-16 23:00 Europe/Andorra Audició – concert de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat Una cobla d’un alt nivell musical, que avui gaudeix d’un reconegut prestigi avalat per més de 7 anys d’història. Jardins del Palau Tolrà Auditori de Castellar del Vallès
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.