La batalla de los sexos

Crònica de la rivalitat existent entre l’extenista professional de 55 anys Bobby Rigs i la seva oponent de 29 anys, la carismàtica tenista Billie Jean King. Ambdós es van enfrontar en un partit llegendari el 1973. Es volia conèixer si una tenista professional femenina podia realment vèncer un home, encara que fos exprofessional, un esdeveniment que va atraure més de 50 milions de nord-americans i que es va anunciar com “la batalla dels sexes”.

 

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 5 €

Tarifa reduïda: 4 € (amb val de descompte, majors de 65 anys i socis CCCV)

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 11 març
18:45
Sala principal
5€-4€
121 minuts
2018-03-11 18:45 2018-03-11 21:45 Europe/Andorra La batalla de los sexos Emma Stone interpreta la tenista Billie Jean King en una magistral interpretació. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Comèdia dramàtica

Versió: Versió doblada castellà

Any: 2017

Durada: 121 min

País: Estats Units

Direcció: Jonathan Dayton, Valerie Faris

Intèrprets: Emma Stone, Steve Carell, Andrea Riseborough, Elisabeth Shue, Bill Pullman, Austin Stowell, Sarah Silverman, Alan Cumming, Eric Christian Olsen, Jessica McNamee, Mickey Sumner, James Mackay, Agnes Olech, Chet Grissom, Chip Chinery, John C. McGinley

Crítiques

“Stone (...) ens regala la seva millor interpretació fins al moment (...) una comèdia tan precisa com un punt directe”

Janire Zurbano Cinemanía

“Els directors de Pequeña Miss Sunshine tornen a encertar la diana amb una comèdia feminista d’època amb una Emma Stone pletòrica”.

Daniel Martínez Mantilla Fotogramas

“Confirma el magisteri rítmic i tonal de Jonathan Dayton i Valerie Faris en un territori tan ardu de dominar com ho és la comèdia àcida realista (...)”.

Antonio Trashorras Fotogramas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.