Blinded by the Light

A l’Anglaterra de 1987, durant els anys en què Margaret Thatcher va estar al poder, Javed, un adolescent britànic d’ascendència paquistanesa, escriu poesia com a mitjà per escapar de la intolerància de la seva ciutat natal, Luton, i de la inflexibilitat d’un pare tradicional. Però quan un company de classe li descobreix la música del Boss, Javed veu paral·lelismes entre la seva vida de noi de classe treballadora i les lletres potents de Bruce Springsteen. Així és com Javed descobreix una sortida catàrtica per als seus somnis reprimits i s’arma de valor per començar a expressar-se amb la seva pròpia veu.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 10 novembre
16:30
Sala principal
4€ - 5€
118 min
2019-11-10 16:30 2019-11-10 18:28 Europe/Andorra Blinded by the Light A l’Anglaterra de 1987, durant els anys en què Margaret Thatcher va estar al poder, Javed, un adolescent britànic d’ascendència paquistanesa, escriu poesia com a mitjà per escapar de la intolerància de la seva ciutat natal, Luton, i de la inflexibilitat d’un pare tradicional. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Promoció WEB, 1€ de dte

Detalls tècnics

Any: 2019

País: Regne Unit

Direcció: Gurinder Chadha

Repartiment: Viveik Kalra, Hayley Atwell, Rob Brydon, Kulvinder Ghir, Nell Williams, Aaron Phagura, Meera Ganatra, Dean-Charles Chapman, Nikita Mehta

Crítiques

“L’estratègia de Blinded by the Light és, en resum, reflexionar sobre alguns dels aspectes més importants de la vida mentre gaudim d’una plètora d’escenes agradables unides a la música commovedora d’Springsteen”.

Tim Grierson Screendaily

“Absolutament deliciosa (...) Chadha utilitza el llenguatge del cine popular per explorar temes de pes com la raça i la identitat (...)”.

Clarisse Loughrey The Independent

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.