Bona gent

FUNCIÓ POSPOSADA – NOVA DATA 13 DE SETEMBRE DE 2020

 

Donades les indicacions per part del govern de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament ha decidit cancel·lar tots els actes en equipaments municipals i a la via pública durant els propers 15 dies.

La funció de Bona gent de Quim Masferrer, prevista pel dijous 19 de març, es posposa pel diumenge 13 de setembre de 2020 a les 20.30 h. dins del programa d’actes de Festa Major.

Des de l’Auditori Municipal Miquel Pont ens comprometem a bescanviar les entrades per a la nova funció programada. Tanmateix, les persones que ho prefereixin, podran sol·licitar la devolució de l’import de les entrades, contactant a través d’aquest enllaç en el termini de 30 dies. A partir del dia 14 d’abril, rebreu al correu electrònic amb el qual vàreu fer la compra, les noves entrades amb les mateixes localitats.

Volem demanar paciència i comprensió al públic, ja que es tracta d’un fet excepcional i de força major, aliè a la voluntat de totes les parts i que ens afecta a tots.

Moltes gràcies per la vostra atenció i disculpeu les molèsties que aquesta situació us pugui ocasionar.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dijous, 19 març
20:30
Auditori Municipal Miquel Pont
15-10€
105 min
2020-03-19 20:30 2020-03-19 22:30 Europe/Andorra Bona gent FUNCIÓ POSPOSADA - NOVA DATA 13 DE SETEMBRE DE 2020 Auditori Municipal Miquel Pont Auditori de Castellar del Vallès

12€, majors de 65 anys

12€, majors de 25 anys

12€ , compra anticipada online

Detalls tècnics

Idea i text : Quim Masferrer

Adjunt guió : Ferran Aixalà

Interpretació : Quim Masferrer

Espai escènic : LdG

Espai sonor, il•luminació i cap tècnic : Dani Tort

Crítiques

“Tot un exercici d’improvisació i comunicació col•lectiva (...) Bona gent és una obra feta amb el cor i que va directament al cor de cada un.”

Elvira Franch Recomana.cat

“Ell mateix es pregunta si és una obra de teatre el que fa. Però, en realitat, és més teatre que mai. Perquè si teatre és l’emoció que es genera a un espectador per allò que passa a escena, ara, queda tot cohesionat: l’emoció és la pròpia.”

Jordi Bordes Recomana.cat

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.