BRAM! 2020 – Concert: BRAM! I POP

Amb les corals El Cor de la Nit, SOM·night i Musicorum

El Cor de la Nit (veus infantils), SOM·night (cor de noies) i Musicorum (cor mixt), les corals Musicorum amb totes les formacions al complet, duran a terme aquest concert sota la direcció de Sònia Gatell i amb el pianista Sergi Rodríguez. Des de fa molts anys, Musicorum centren la seva elecció de repertori en el gènere del teatre musical i la banda sonora per oferir un estil que les caracteritza dins el món del cant coral, amb la voluntat d’aprofundir en el coneixement d’aquest gènere i anar teixint un repertori exclusiu que les identifica com a grup.

El repertori de BRAM! I POP serà de bandes sonores d’estil pop i rock per a cor i piano, amb el propòsit d’arribar a tots els públics i convertir-se així en una proposta amb ritme i energia. Al concert s’hi inclouran temes de pel·lícules com Newsies, Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat, Rent, High School Musical, ¡Mamma mia! o El Gran Showman.

 

Preu de l’espectacle

10 € entrada general a taquilla

7,5 € per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat.

7,5 € col·lectius amb descompte (joves fins a 25 anys, majors de 65 anys i amb abonament del BRAM! 2020)

 

Compra d’entrades

Les entrades es podran comprar a partir del 14 de gener al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 08 febrer
21:00
Sala principal
10 € - 7,5 €
2020-02-08 21:00 2020-02-08 22:30 Europe/Andorra BRAM! 2020 – Concert: BRAM! I POP Concert: BRAM! I POP amb les corals El Cor de la Nit, SOM·night i Musicorum Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Direcció: Sònia Gatell

Pianista: Sergi Rodríguez

Formacions de les corals Musicorum: Cor de la Nit (veus infantils), Som·night (cor de noies) i Musicorum (cor mixt)

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.