BRAM! 2020: El oficial y el espia

Secció oficial

 

França, 5 de gener de 1895. El capità Alfred Dreyfus, un jove oficial jueu, és degradat per espiar per a Alemanya i condemnat a cadena perpètua a l’illa del Diable, a la Guaiana Francesa. Entre els testimonis que fan possible aquesta humiliació es troba el coronel Georges Picquart, encarregat de liderar la unitat de contraintel·ligència que va descobrir l’espia. Però quan Picquart descobreix que se segueixen passant secrets militars als alemanys, s’endinsarà en un perillós laberint de mentides i corrupció, i posarà en perill el seu honor i la seva vida.

 

 

El director: Roman Polanski

Roman Polanski (París, 1933) va ser estudiant a la famosa escola de cinema de Lodz (Polònia). El seu primer llargmetratge, El cuchillo en el agua (1962), va ser seleccionat per competir pel Premi Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa. Polanski va emigrar al Regne Unit, on va poder realitzar Repulsió (1965), Cul-de-sac (1966), que va guanyar l’Ós d’Or al Festival de Berlín, i El baile de los vampiros (1967). De la seva etapa als Estats Units destaca La llavor del diable (1968) i Chinatown (1974). Des de la seva tornada a Europa, per fugir d’una sentència de culpabilitat estatunidenca, no ha parat d’estar en actiu. Destaquen notablement en la seva filmografia Tess (1979) i El pianista (2002), que es va alçar amb la Palma d’Or a Cannes, i amb el premi Oscar a millor director, entre molts altres guardons.

 

Compra d’entrades

Les entrades es podran comprar al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 16 febrer
21:00
Sala principal
5 €
126 min
2020-02-16 21:00 2020-02-16 23:15 Europe/Andorra BRAM! 2020: El oficial y el espia França, 5 de gener de 1895. El capità Alfred Dreyfus, un jove oficial jueu, és degradat per espiar per a Alemanya i condemnat a cadena perpètua a l'illa del Diable, a la Guaiana Francesa. Entre els testimonis que fan possible aquesta humiliació es troba el coronel Georges Picquart, encarregat de liderar la unitat de contraintel·ligència que va descobrir l'espia. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: França

Direcció : Roman Polanski

Repartiment: Jean Dujardin, Louis Garrel, Emmanuelle Seigner, Grégory Gadebois, Hervé Pierre, Wladimir Yordanoff, Didier Sandre, Melvil Poupaud, Eric Ruf, Mathieu Amalric, Laurent Stocker

Premis: Gran Premi del Jurat i Premi FIPRESCI al Festival de Venècia

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.