BRAM! 2020: Estem voltats de pocavergonyes

Finestra oberta

Amb l’assistència de la directora, Clara Soley, el realitzador, Rafel Uyà, i el productor executiu, Anton Carbonell

 

La Colla de Sabadell estava formada per un grup d’amics, artistes i intel·lectuals que s’havien aplegat a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell i que l’any 1919 es van constituir com a grup. Els escriptors Joan Oliver, Francesc Trabal i Armand Obiols seran els més actius de la Colla, encara que també hi van col·laborar, entre altres, el pintor Antoni Vila Arrufat i el filòsof Miquel Carreras. Amb el temps, la Colla va esdevenir un revulsiu dins el panorama cultural català, practicant un humor absurd, corrosiu i provocador i, alhora, un activisme cultural modern i cosmopolita.

El documental Estem voltats de pocavergonyes, impulsat pel Col·lectiu Pere Quart, vol fer un recorregut per la trajectòria de la Colla de Sabadell per comprendre a ulls d’ara el significat de tota aquella activitat i resseguir el seu esforç per modernitzar la societat i la cultura, posant-la en sintonia amb els corrents europeus.

 

 

La directora: Clara Soley i Manuel (Sabadell, 1967)

És professora de llengua i literatura catalana i escriptora. Es llicencià en Filologia Catalana per la UAB el 1989, on va cursar el Màster d’escriptura per a cinema i televisió a la Facultat de periodisme (1993-1995). Actualment treballa com a assessora en llengua, cohesió social i interculturalitat per al Departament d’Educació.

 

El realitzador: Rafel Uyà Puigmartí (Sabadell, 1955)

Operador de càmera, realitzador audiovisual i professor associat a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Ha col·laborat com a càmera freelance en informatius i sèries documentals a TV3 i RTVE. I ha realitzat diversos vídeos institucionals i videoclips.

 

Compra d’entrades

Aquesta pel·lícula és d’entrada gratuïta (fins a omplir l’aforament).

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dijous, 13 febrer
18:00
Sala principal
ENTRADA GRATUÏTA
60 min
2020-02-13 18:00 2020-02-13 19:00 Europe/Andorra BRAM! 2020: Estem voltats de pocavergonyes Aquest documental, impulsat pel Col·lectiu Pere Quart, vol fer un recorregut per la trajectòria de la Colla de Sabadell per comprendre a ulls d’ara el significat de tota aquella activitat i resseguir el seu esforç per modernitzar la societat i la cultura, posant-la en sintonia amb els corrents europeus. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Catalunya - Espanya

Direcció : Clara Soley

Realització: Rafel Uyà

Producció executiva: Anton Carbonell

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.