BRAM! 2020: Gloria mundi

Secció oficial

 

Daniel acaba de sortir de la presó i decideix tornar a Marsella quan s’assabenta que Mathilda, la seva filla, acaba de donar a llum la petita Gloria. En conèixer la nena, Daniel descobreix una família que lluita amb totes les seves forces per no enfonsar-se. Nicolas, parella de la Mathilda, és un xofer que està esgotat físicament i mentalment, mentre que Mathilda tracta de fer tot el que pot en el seu període de prova com a venedora. Una nit, uns taxistes ataquen Nicolas amb l’objectiu de desfer-se de la competència.

 

 

El director: Robert Guédiguian

El barri comunista on viu de petit i adolescent Robert Guédiguian (Marsella, 1953) el marca tant que es veu reflectit a les seves pel·lícules. Estudia a la universitat de París als anys 70. Al seu cinema s’hi veuen retratats els oprimits, els dèbils i els pobres. El seu estil cinematogràfic retrata la problemàtica social que s’amaga darrera la construcció d’Europa, entesa com un projecte econòmic exclusivament. L’èxit li arriba al 1997 amb Marius et Jeannette, on explica la història d’amor entre pobres amb gran tendresa però sense ironia. Amb Ataque! (2000) navega per les aigües de la comèdia i a La ciudad está tranquila (2001) abandona la comèdia per entrar en el drama descarnat sense concessions. La pel·lícula il·lustra el problema de les drogues en les societats occidentals.

 

Compra d’entrades

Les entrades es podran al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 15 febrer
16:30
Sala principal
5 €
107 min
2020-02-15 16:30 2020-02-15 18:20 Europe/Andorra BRAM! 2020: Gloria mundi Daniel acaba de sortir de la presó i decideix tornar a Marsella quan s'assabenta que Mathilda, la seva filla, acaba de donar a llum la petita Gloria. En conèixer la nena, Daniel descobreix una família que lluita amb totes les seves forces per no enfonsar-se. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Pais: França

Any: 2019

Direcció : Robert Guédiguian

Repartiment: Gérard Meylan, Robinson Stévenin, Anaïs Demoustier, Jean-Pierre Darroussin, Lola Naymark, Grégoire Leprince-Ringuet, Angelica Sarre, Ariane Ascaride, Pauline Caupenne, Yann Tregouët, Mathilde Ulmer, Dioucounda Koma, Adrien Jolivet,

Premis: Premi a la millor actriu al Festival de Venècia

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.