BRAM! 2020: Intemperie

Secció oficial

Presències destacades

Amb l’assistència del director Benito Zambrano

 

Espanya, dècada dels anys 40, en plena postguerra. Un nen escapa del seu poble, un lloc miserable arrasat per la violència i l’afany de poder. Davant seu, una plana àrida i infinita que haurà de travessar si vol allunyar-se definitivament de l’infern de què fuig. Davant l’aguait dels seus perseguidors al servei del capatàs de la vila, els seus passos es creuaran amb els d’un pastor, un cabrer solitari que li ofereix protecció. A partir d’aquest moment, ja res no serà igual per a cap dels dos.

 

 

El director: Benito Zambrano

Benito Zambrano Tejero (1965) va néixer a Lebrija, un poble sevillà, i va acudir a la capital andalusa a estudiar Art Dramàtic. Més tard va viatjar fins a Cuba i va estudiar a l’Escola Internacional de Cinema i Televisió de San Antonio de los Baños. Va debutar en cinema amb el llargmetratge Solas (1999), ambientada a Sevilla, amb el qual va guanyar diversos premis Goya, entre ells millor guió original, millor direcció novell, millor actriu revelació, millor actor revelació i millor actriu de repartiment. L’any 2002, Zambrano va dirigir la sèrie de televisió Padre coraje i va tornar al cinema amb Habana Blues (2005). Sis anys després va estrenar La voz dormida (2011), adaptació del llibre homònim de Dulce Chacón, que se centra en testimonis de dones del bàndol republicà en temps de postguerra.

 

Compra d’entrades

Les entrades es podran comprar al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 09 febrer
21:00
Sala principal
5 €
103 min
2020-02-09 21:00 2020-02-09 22:45 Europe/Andorra BRAM! 2020: Intemperie Secció oficial Presències destacades Amb l’assistència del director Benito Zambrano   Espanya, dècada dels anys 40, en plena postguerra. Un nen escapa del seu poble, un lloc miserable arrasat per la violència i l’afany de poder. Davant seu, una plana àrida i infinita que haurà de travessar si vol allunyar-se definitivament de l’infern de què […] Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Espanya

Direcció : Benito Zambrano

Repartiment: Luis Tosar, Luis Callejo, Jaime López, Vicente Romero, Manolo Caro, Kandido Uranga, Mona Martínez, Miguel Flor De Lima, Yoima Valdés, María Alfonsa Rosso, Adriano Carvalho, Juanan Lumbreras, Carlos Cabra

Premis: 7 nominacions als Premis Goya (millor pel·lícula, millor guió adaptat i millor actor de repartiment, entre d’altres)

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.