BRAM! 2020: Jojo Rabbit

Secció oficial

 

Jojo “Rabbit” Betzler és un jove i solitari nen alemany que pertany a les Joventuts Hitlerianes. El seu món es capgira quan descobreix que la seva jove mare amaga en el seu àtic a una nena jueva. Amb l’única ajuda del seu millor amic imaginari, un nen una mica ximple, Jojo s’haurà d’enfrontar a la seva ceguesa nacionalista.

 

 

El director: Taika Waititi

Taika Waititi (1975) va néixer i es va criar a l’àrea de Raukukore, a Nova Zelanda. Va estudiar art dramàtic a la Victoria University de Wellington. Va debutar com a actor el 1999 amb Marihuana: El sótano maldito, i encara que ha aparegut a films com Green Lantern, Taika és més conegut per sèries de televisió (The Strip, Radiradirah) en l’àmbit interpretatiu. Va debutar a la direcció amb el curtmetratge Two Cars, One Night i va ser el seu trampolí per dirigir llargmetratges com Eagle vs Shark o la hilarant comèdia Lo que hacemos en las sombras. Aquesta última va assolir un èxit que li va obrir les portes de l’univers cinematogràfic de Marvel, on entra com a director de Thor: Ragnarok.

 

Compra d’entrades

Entrades anticipades exhaurides. Consulteu la disponibilitat d’entrades presencialment a la taquilla de l’Auditori el mateix dia de la projecció a les 18:15h.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 15 febrer
19:00
Sala principal
5 €
108 min
2020-02-15 19:00 2020-02-15 20:50 Europe/Andorra BRAM! 2020: Jojo Rabbit Jojo "Rabbit" Betzler és un jove i solitari nen alemany que pertany a les Joventuts Hitlerianes. El seu món es capgira quan descobreix que la seva jove mare amaga en el seu àtic a una nena jueva. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Estats Units

Direcció : Taika Waititi

Repartiment: Roman Griffin Davis, Taika Waititi, Scarlett Johansson, Thomasin McKenzie, Sam Rockwell, Rebel Wilson, Alfie Allen, Stephen Merchant, Archie Yates

Premis: Sis nominacions als Premis Oscar, incloent: millor pel·lícula, guió adaptat i actriu secundària. Dues nominacions als Globus d'Or en l’apartat de comèdia: millor pel·lícula i millor actor. Sis nominacions als BAFTA (incloent millor guió adaptat) I al Festival de Toronto va guanyar el premi del públic a Millor pel·lícula.

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.