BRAM! 2020: La odisea de los giles

Secció oficial

 

A l’Argentina, a finals de l’any 2001, una crisi econòmica greu desemboca en el corralito bancari a tot el país. En un petit poble de la província de Buenos Aires, un grup de veïns pateix amb indignació l’estafa duta a terme per un advocat i un gerent bancari, que els ha fet perdre els diners que havien estalviat per reflotar una cooperativa agrícola. Per tal de recuperar els seus estalvis, aquest grup de veïns decideix organitzar-se i idear un pla minuciós amb l’objectiu de recuperar els seus diners.

 

 

El director: Sebastián Borensztein

Sebastián Borensztein (Buenos Aires, 1963) va realitzar nombrosos programes de televisió des de 1988 fins a 2002 amb gran èxit. Des de 2002 es dedica gairebé exclusivament al cinema i fins al moment ha realitzat cinc films: La suerte está echada (2005), per a la qual va obtenir nombrosos reconeixements com a guionista i director en diversos festivals internacionals, Sin pasado (2008), Un cuento chino (2011), millor pel·lícula iberoamericana als Premis Goya, Capitán Kóblic (2016) i La odisea de los giles (2019).

 

Compra d’entrades

Les entrades es podran comprar al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 16 febrer
18:00
Sala principal
5 €
116 min
2020-02-16 18:00 2020-02-16 20:00 Europe/Andorra BRAM! 2020: La odisea de los giles A l’Argentina, a finals de l'any 2001, una crisi econòmica greu desemboca en el corralito bancari a tot el país. En un petit poble de la província de Buenos Aires, un grup de veïns pateix amb indignació l'estafa duta a terme per un advocat i un gerent bancari. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Argentina

Direcció : Sebastián Borensztein

Repartiment: Ricardo Darín, Luis Brandoni, Chino Darín, Verónica Llinás, Daniel Aráoz, Carlos Belloso, Rita Cortese, Andrés Parra, Marco Antonio Caponi, Ailín Zaninovich

Premis: Nominada al Goya a millor pel•lícula iberoamericana

Crítiques

“El director d’Un cuento chino construeix amb solvència contrastada una heist movie criolla ambientada en ple “corralito”, una època marcada per la misèria i la por. I surt airós de l'envit (...)

Blai Morell Fotogramas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.