BRAM! 2020: La trinchera infinita

Secció oficial

Presències destacades

Amb l’assistència del director, Jon Garaño

 

Higinio i Rosa porten pocs mesos casats quan esclata la Guerra Civil i la vida d’ell passa a estar seriosament amenaçada. Amb l’ajuda de la seva dona decidirà utilitzar un forat cavat a casa seva com a amagatall provisional. La por a les possibles represàlies, així com l’amor que senten l’un per l’altre, els condemnarà a una reclusió que durarà més de 30 anys.

 

 

Els directors: Jon Garaño, Aitor Arregi i José Mari Goenaga

La Trinchera Infinita és la primera pel·lícula dirigida a tres bandes pel trio “Arregi-Garaño-Goenaga”, els quals, no obstant això, porten gairebé 20 anys treballant junts des de la seva productora Moriarti.

El seu film anterior, Handia, guanyador del Premi especial del Jurat en la 65a edició del Festival de San Sebastián i de 10 premis Goya, va ser dirigida per Arregi i Garaño, mentre que les seves dues primeres pel·lícules de ficció, Loreak (candidata espanyola als Oscar) i 80 egunean (guardonada amb més de 30 premis internacionals) van ser dirigides per Garaño i Goenaga. Abans d’aquests metratges, Arregi i Goenaga van codirigir el documental Lucio (nominat al Goya).

 

Compra d’entrades

Les entrades es podran comprar a partir del 14 de gener al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dijous, 13 febrer
20:30
Sala principal
5 €
147 min
2020-02-13 20:30 2020-02-13 23:10 Europe/Andorra BRAM! 2020: La trinchera infinita Higinio i Rosa porten pocs mesos casats quan esclata la Guerra Civil i la vida d'ell passa a estar seriosament amenaçada. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Espanya

Direcció : Jon Garaño, Aitor Arregi, José Mari Goenaga

Repartiment: Antonio de la Torre, Belén Cuesta, Vicente Vergara, José Manuel Poga, Emilio Palacios, José María del Castillo, Carlos Bernardino

Premis: 4 premis al Festival de San Sebastián (incloent la Concha de Plata a la millor direcció i el Premi del Jurat al millor guió) i 15 nominacions als Premis Goya (incloent millor pel•lícula, millor direcció, millor actor, millor actriu, millor actor revelació i millor guió original)

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.