BRAM! 2020: Retrato de una mujer en llamas

Secció oficial

 

Bretanya francesa, 1770. Marianne és una pintora que rep l’encàrrec de realitzar el retrat matrimonial d’Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent. Héloïse no accepta el seu destí com a dona casada i es nega a posar, així que Marianne ha de treballar en secret. Per fer-ho, es fa passar per dama de companyia, per així observar-la de dia i pintar-la de nit. La seva relació es tornarà més intensa a mesura que comparteixen els darrers moments de llibertat d’Héloïse abans del seu casament.

 

 

La directora: Céline Sciamma

Céline Sciamma va créixer als suburbis de París (Pontoise, França, 1978). Després de llicenciar-se en literatura francesa, va estudiar cursos de guió a l’escola de cinema La Femis. Va debutar amb Naissance des pieuvres, seleccionada a la secció Un certain regard al Festival de Cannes de 2007 i nominada a tres premis César (incloent millor òpera prima). La seva pel·lícula següent, Tomboy (2011) va ser premiada a la secció Panorama del Festival Internacional de Cinema de Berlín. El 2014, Bande de filles va ser seleccionada per a la secció independent Quinzaine des Réalisateurs al Festival de Cinema de Cannes, i es va projectar als Festivals de Toronto i de Sundance. En diverses entrevistes, Sciamma va declarar que Bande de filles seria la seva última pel·lícula sobre el pas a la maduresa i, juntament amb Naissance des pieuvres i Tomboy, les considera una trilogia.

 

Compra d’entrades

Les entrades es podran comprar al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 14 febrer
22:00
Sala principal
5 €
120 min
2020-02-14 22:00 2020-02-14 00:00 Europe/Andorra BRAM! 2020: Retrato de una mujer en llamas Bretanya francesa, 1770. Marianne és una pintora que rep l’encàrrec de realitzar el retrat matrimonial d’Héloïse, una jove que acaba de deixar el convent. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: França

Direcció : Céline Sciamma

Repartiment: Noémie Merlant, Adèle Haenel, Luàna Bajrami, Valeria Golino, Cécile Morel

Premis: Premi al millor guió al Festival de Cannes i als Premis del Cinema Europeu. Nominada a la millor pel•lícula europea als premis Goya i Gaudí.

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.