BRAM! 2020: Sense sostre

Finestra oberta

Amb l’assistència dels directors, Xesc Cabot i Pep Garrido, i el productor, Norbert Llaràs

 

Joan, un sense sostre que malviu als carrers de Barcelona amb la inseparable companyia del seu gos Tuc, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència i emprendre un viatge vers una destinació que només ell coneix. La pel·lícula està protagonitzada per persones que han viscut al carrer, i que treballen amb actors professionals.

 

 

Els directors: Xesc Cabot i Pep Garrido

Xesc Cabot i Pep Garrido treballen junts en el món audiovisual des que es van conèixer estudiant Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona). Bustamante Perkins (2013), primer llargmetratge documental codirigit per tots dos, va guanyar el premi del públic al Festival In-Edit de Barcelona 2013. Xesc Cabot (Vilassar de Mar, 1979) combina la seva faceta d’actor amb el seu treball com a realitzador i ajudant de direcció. Pep Garrido (Barcelona, 1979) treballa de guionista, ofici que compagina amb la realització i la docència cinematogràfica.

 

El productor: Norbert Llaràs

Llicenciat en Dret i estudis financers, el castellarenc Norbert Llaràs ha treballat a l’Administració Pública i com a directiu de Banca. Norbert va ser productor i soci de la productora audiovisual Zip Films, on va participar en pel·lícules com Memorias de mis Putas Tristes (2011) o Los Cronocrímenes (2007).

 

Compra d’entrades

Les entrades es podran comprar al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dimarts, 11 febrer
20:30
Sala principal
5 €
99 min
2020-02-11 20:30 2020-02-11 22:15 Europe/Andorra BRAM! 2020: Sense sostre Joan, un sense sostre que malviu als carrers de Barcelona amb la inseparable companyia del seu gos Tuc, decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència i emprendre un viatge vers una destinació que només ell coneix. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Catalunya - Espanya

Direcció : Xesc Cabot, Pep Garrido

Repartiment: Enric Molina, Laia Manzanares, Teresa Vallicrosa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.