BRAM! infantil: Solan & Eri, missió a la lluna

Pel·lícula inclosa a El Meu Primer Festival i dinamitzada per un animador

 

50 anys després de la mítica arribada de l’home a la Lluna, el Solan i l’Eri s’embarquen en una aventura espacial, per fer-hi el segon pas. Amb l’ajuda del seu amic inventor i d’enginyoses eines, aconseguiran construir la seva nau i arribar a l’espai?

Una pel·lícula plena de detalls imaginatius i personatges entranyables amb un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals. El film recupera els protagonistes d’un clàssic de l’animació com Grand Prix a la muntanya dels invents (1975), que es va convertir en la pel·lícula noruega més vista de tots els temps.

 

El director: Rasmus Andre Sivertsen

Rasmus Andre Sivertsen, animador de cinema noruec, dirigeix aquesta pel·lícula amb la mateixa expertesa demostrada a El Nadal de Solan & Eri (2013),  guanyadora del premi Amanda a la millor pel·lícula infantil de 2014. També ha dirigit El bosc d’Haquivaqui (2016) i Pelle Politibil på sporet (2013).

 

Preu

4 € entrada general

Menors de 3 anys entrada gratuïta

 

Compra d’entrades

Les entrades es podran comprar a partir del 14 de gener al web www.auditoricastellar.cat, i també a la taquilla de l’Auditori des de 45 minuts abans de l’inici de cada sessió o concert.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 09 febrer
12:00
Sala principal
4 €
80 min
2020-02-09 12:00 2020-02-09 13:20 Europe/Andorra BRAM! infantil: Solan & Eri, missió a la lluna BRAM! infantil: Solan & Eri, missió a la lluna Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Menors de 3 anys, entrada gratuïta

Detalls tècnics

Any: 2018

País: Noruega

Direcció: Rasmus A. Sivertsen

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.