Call Me by Your Name

Elio Perlman, un jove de 17 anys, passa el càlid i assolellat estiu de 1983 a la casa de camp dels seus pares, al nord d’Itàlia. Passa el temps gandulejant, escoltant música, llegint llibres i nedant, fins que un dia arriba a la gran vil·la el nou ajudant americà del seu pare. Oliver és encantador i, com Elio, té arrels jueves; també és jove, segur d’ell mateix i atractiu. Al principi, Elio es mostra fred i distant amb el jove, però aviat ambdós comencen a sortir junts d’excursió i, a mesura que avança l’estiu, l’atracció mútua de la parella es fa més intensa.

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 5 €

Tarifa reduïda: 4 € (amb val de descompte, majors de 65 anys i socis CCCV)

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 18 març
16:15
Sala principal
5€- 4€
130 min
2018-03-18 16:15 2018-03-18 17:15 Europe/Andorra Call Me by Your Name la nova pel·lícula de Luca Guadagnino, és un conte sensual i transcendental sobre el primer amor Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Drama romàntic

Versió: Versió doblada

Any: 2017

Durada: 130 min

País: Itàlia

Direcció: Luca Guadagnino

Intèrprets: Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel, Victoire Du Bois

Crítiques

“Guadagnino continua amb el seu estil depurat, que el va portar tan lluny a Yo soy el amor (...) A més, va esquitxant la història amb elements (...) que subratllen amb precisió el que s’està veient”.

Gregorio Belinchón El País

“Una sensacional història d’amor protagonitzada per una de les parelles de l’any: Armie Hammer i Timothée Chalament (...) ambdós brillen de forma independent, però quan comparteixen escena la química és explosiva”

Daniel Martínez Mantilla Fotogramas

“Aquesta magistral història d’iniciació de Luca Guadagnino sobre l’aventura entre un acadèmic visitant, Armie Hammer, i Timothée Chalament, fill del professor, és una gran incorporació al cànon gai”.

Jordan Hoffman The Guardian

Dates disponibles

DATA DIA HORA TÍTOL ENTRADA
18 MARÇDIUMENGE16:15Call Me by Your Name – 16:15 h.Compra
18 MARÇDIUMENGE18:45Call Me by Your Name – 18:30 h.Compra