Celestial Camel

A les estepes de Volga Baix, a Rússia, els Kamulkos creuen que el naixement d’un camell albí és signe de bona sort. Altynka és una cria de camell albí que és venuda pel patriarca d’una família per poder afrontar econòmicament el naixement del seu nou fill. Després de la venda d’Altynka, la seva mare, Mara, s’escapa per trobar la cria. La seva desaparició és un desastre per a la família, motiu pel qual el fill gran, Bayir, de només dotze anys, emprèn un viatge per l’estepa, damunt d’una moto vella, per trobar la Mara, que és la base del manteniment familiar.

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 5 €

Tarifa reduïda: 4 € (amb val de descompte, majors de 65 anys i socis CCCV)

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 13 maig
18:45
Sala principal
5€-4€
90 min
2018-05-13 18:45 2018-05-13 20:30 Europe/Andorra Celestial Camel Altynka és un camell nadó que, segons les creences, portarà sort a la família del jove Bayir causa del seu albinisme. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Aventures

Versió: Doblada

Any: 2015

Durada: 90 min

País: Rússia

Direcció: Yuriy Feting

Repartiment: Mikhail Gasanov, Viktor Sukhorukov, Petr Novikov, Irina Hurgunova, Danzan Badrashkiev, Batr Mandzhiev, Vitaly Makhov, Vitaly Nadbitov, Baira Mandzhieva

Crítiques

“És una pel•lícula d’aventures puríssima, amb el seu camí iniciàtic, les seves trobades atzaroses i un bon control de la tensió narrativa”.

Jordi Costa Diario El País

“Una d’aquelles pel•lícules tan transparents i pures com els cels blaus que retrata (...) estupenda pel•lícula d’aventures infantils, una ‘road movie’ inspiradora (...) a mig camí entre el cine de Disney i el d’Abbas Kiarostami”.

Beatriz Martínez Diario El Periódico

“Tècnicament brillant, amb una fotografia que capta de manera magistral el color blau del cel (...) el director es pren més que seriosament la història que explica”.

Rubén Romero Cinemanía

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.