C’est la vie!

Max ha organitzat centenars de casaments, i ara prepara una boda de luxe en un castell francès del segle XVIII. Ho ha coordinat tot per tal que la celebració sigui un èxit: cambrers, orquestra, menú, discjòquei, decoració floral… Però el resultat s’aguanta per un fil i cada moment de felicitat i emoció es pot convertir en un desastre. A qui confiaries la festa més important de la teva vida?

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 5 €

Tarifa reduïda: 4 € (amb val de descompte, majors de 65 anys i socis CCCV)

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 25 març
18:45
Sala principal
5€-4€
115
2018-03-25 18:45 2018-03-25 21:40 Europe/Andorra C’est la vie! Esbojarrada comèdia francesa a l'entorn d'un casament que havia de ser perfecte. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Comèdia

Versió: Versió doblada

Any: 2017

Durada: 115 min

País: França

Direcció: Olivier Nakache, Eric Toledano

Intèrprets: Jean-Pierre Bacri, Vincent Macaigne, Kévin Azaïs, Eye Haidara, Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Judith Chemla, Jean-Paul Rouve, Benjamin Lavernhe

Crítiques

“Una col•lecció de gags per partir-se de riure i de diàlegs aguts, i un catàleg de personatges que creixen a mans d’actors inspiradíssims (...) la coreografia còmica precisa de C’est la vie! Funciona com un rellotge”

Álex Montoya Fotogramas

“Comèdia ben orquestrada, amb passatges hilarants i injectada del ritme precís, virtut tan difícil de trobar i sens dubte el motiu de fracàs de tantes comèdies inoperants”

Toni Vall Cinemanía

“Efervescent i divertida (...) és una obra elaborada amb mestratge, interpretada amb brusquedat i molt entretinguda (...) Una comèdia extensa i hilarant”

Boyd van Hoeij The Hollywood Reporter

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.