Coral Pas a Pas

 

Presentació

La coral Pas a pas neix l’any 2011 a Castellar del Vallès. Pas a pas és una coral de persones amb diversitat funcional, però… qui no té una diversitat funcional? diversitat visual, diversitat auditiva, diversitat intel·lectual, mental, emocional i un infinitat d’etcèteres. I això ha de deixar de fer que cantem? Entenem el cant coral com una eina per a la cohesió i inclusió social i també una eina per a l’enriquiment personal, com a experiència personal, font de plaer, aprenentatge, salut i creixement.

 

Agrupacions

La Coral Pas a Pas està formada per dos cors, un cor format per usuaris de Suport Castellar i un altre format per usuaris d’Adips, dues entitats del poble que atenen a col·lectius amb diversitat intel·lectual i diversitat mental i emocional.

 

Contacte

Carles Argemí Romeu (president de l’entitat) 696525176  carlesargemi6@gmail.com

Clara Martí Puig (directora de la Coral)

666701455  clara.marti.puig@gmail.com

 

Xarxes socials

Instagram: @coral_pas_a_pas

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 21 juny
16:00
Per Internet
2020-06-21 16:00 2020-06-21 23:00 Europe/Andorra Coral Pas a Pas   Presentació La coral Pas a pas neix l’any 2011 a Castellar del Vallès. Pas a pas és una coral de persones amb diversitat funcional, però… qui no té una diversitat funcional? diversitat visual, diversitat auditiva, diversitat intel·lectual, mental, emocional i un infinitat d’etcèteres. I això ha de deixar de fer que cantem? Entenem el […] Per Internet Auditori de Castellar del Vallès
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.