Dia Internacional de la Música – 21 de juny

 

El 21 de juny és el Dia Internacional de la Música. També conegut com a Fête de la Musique (Festa de la Música) ja que la primera edició es va celebrar a França l’any 1982. Des d’aleshores, es va anar popularitzant i actualment té lloc a un centenar de països d’arreu del món.

Aquest any, des de Castellar del Vallès, també ens hem volgut afegir a la celebració d’aquesta cita amb un acte conjunt que compta amb la participació de les entitats i escoles musicals de la nostra vila i amb el suport de l’Ajuntament.

El Dia de la Música és, sobretot, una festa popular i gratuïta, que coincideix, a més a més, amb l’inici de l’estiu. És oberta a tothom qui vulgui participar-hi, a professionals del sector i també a amateurs. Habitualment, l’aire lliure es converteix en el seu camp d’acció, els carrers, les places, els parcs i els jardins, els patis d’edificis i de museus… Enguany però, l’escenari virtual serà el protagonista d’aquest acte al nostre municipi. Us convidem a gaudir-lo mitjançant les xarxes socials de l’Auditori (@auditoricastellar) i de l’Ajuntament (@femcastellar)! També podeu compartir les vostres actuacions musicals (gravades o en directe) amb les etiquetes: #diainternacionaldelamúsica #fetedelamusique #festadelamúsica #músicadeCastellar i #músicsdeCastellar.

 

Entitats i escoles participants

Feu clic a les imatges per conèixer i tenir informació de cada entitat o escola participant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programa d’actuacions

 

Manifest

La celebració d’aquest dia, a nivell municipal, vol posar en relleu:

  • La tasca pedagògica i de difusió de les escoles i entitats locals.
  • Les entitats i escoles com a part fonamental de la xarxa cultural castellarenca.
  • La importància de la música tant a nivell personal com social, en el desenvolupament de la creativitat i la sensibilitat i els beneficis que aporta, com ara pel benestar emocional i de salut.
  • Reivindicar la música com un dels sectors professionals que patirà la situació derivada de la crisi sanitària.

Per aquest motiu, s’ha escrit un manifest col·lectiu que podeu llegir fent “clic” a la imatge:

Que la música ens acompanyi durant tot el diumenge 21 de juny!

 

 

 

 

         

 

 

  

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 21 juny
11:00
Virtual
Gratuït
Tot el dia
2020-06-21 11:00 2020-06-21 20:00 Europe/Andorra Dia Internacional de la Música – 21 de juny El dia 21 de juny, celebrem la Festa de la Música amb les entitats i escoles musicals de Castellar del Vallès Virtual Auditori de Castellar del Vallès
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.