Dolce Vita

L'humor del Mag Lari, un espectacle terapèutic
La funció Dolce Vita va exhaurir entrades a l'Auditori Miquel Pont, el dissabte a la tarda
G.P. - L'Actual
 
En un moment de convulsa actualitat política, de neguit, l'il·lusionista més carismàtic del país va vendre l'espectacle com un parèntesi terapèutic, una estona d'entreteniment i de distracció de qualitat per desentortolligar els nusos de l'estómac. I ho va aconseguir. Després d'un any de recorregut de Dolce Vita, el Mag Lari va presentar l'espectacle a Castellar. La funció va desplomar la taquilla de l'Auditori Miquel Pont. Entrades exhaurides. Minuts abans que comencés, la cua creuava la plaça.

El Mag Lari s'inspira en una cançó de Ryan Paris. L'artista, entre números de màgia, exhibeix ballarugues desenfrenades i teatrals. La música i els tòpics italians es converteixen en el fil conductor de la funció. I són un recurs i un ingredient més, juntament amb una il·luminació galàctica i un vestuari acurat. Es va presentar amb una americana llampant i, a la meitat de la funció, va posar-se una vestimenta encara més atrevida.

L'espectacle té el mateix de sempre i, alhora, és únic. La popularitat de la màgia ha convertit l'escapisme i el trossejament d'extremitats en trucs suats. Han perdut espectacularitat. La previsibilitat dels números de màgia, però, queda neutralitzada amb galledes de picaresca que condueixen a la riallada. 

Enganxa el públic des del primer minut, en què n'aconsegueix la complicitat. Dolce Vita ressegueix el perfil irònic, perspicaç i descarat del Mag Lari, que ofereix trucs visuals, d'il·lusions i d'endevinar.

Els més de vint-i-cinc anys de llarga experiència del Mag Lari, que ha actuat a festivals d'arreu del món, li serveix per tenir bona cintura i improvisar quan és necessari, sense que es noti. Els 90 minuts d'espectacle es fan lleugers.

Dolce Vita és transversal, apte per a tothom amb sentit de l'humor. D'aquí es desprèn part del seu gran èxit. Convida nens a l'escenari i fa riure els adults. Fa pujar a participar els adults i engresca la canalla.

Dolce Vita és un espectacle de màgia amb cert aroma italià. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris.

El Mag Lari ens delectarà amb un repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia, en un show àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica faceta de showman.

#sinopsi #dolcevita #maglari #maglarielsenyordelamagia #vespa #vivalitalia #tuvuofalamericano #escapismeimpossible #aparicio #desaparicio #multiplicacio #miracle #oceanseleven #greenjacket #mageixerit #espectacular #fontanaditrevi #quelucesmasbonitas #ryanparis #chicomartini #mastroianni #albertoilbambino #nomelopierdo #awesome #risas&màgia

Compra d’entrades i abonaments:

Via online: www.auditoricastellar.cat
SAC (El Mirador)
Taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle

Descomptes aplicables:

Compra anticipada via Online: 10 euros

Menors de 25 anys (només a taquilla de l’Auditori): 10 euros
Majors de 65 anys (només a taquilla de l’Auditori): 10 euros
Socis de l’Aula i ETC (només a taquilla de l’Auditori): 10 euros
Voluntaris per la Llengua (només a taquilla de l’Auditori): 10 euros

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 21 octubre
18:00
Sala principal
12€
90 minuts
2017-10-21 18:00 2017-10-21 19:30 Europe/Andorra Dolce Vita Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Compra Anticipada Via Online, 10 euros

Detalls tècnics

Mag Lari: Idea, guió i direcció

David Pintó: Codirecció

Mag Lari: Il·lusionista

Albert Obach: Assistent

Pere Arquillué: Veu en off

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.