Dolor y gloria

Dolor y gloria narra una sèrie de retrobaments, alguns físics i d’altres de recordats després de dècades, de Salvador Mallo, un director de cinema en decadència. Primers amors, segons amors, la mare, la mortalitat, algun actor amb el qual va treballar, els seixanta, els vuitanta i l’actualitat. I el buit, el buit incommensurable davant la impossibilitat de continuar rodant. També parla del teatre com a element que dinamita/dinamitza el passat i l’arrossega fins al present. Parla de la creació, cinematogràfica i teatral, i de la impossibilitat de separar la creació de la pròpia vida. En la recuperació del seu passat, Salvador troba la necessitat urgent de tornar a escriure.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 05 maig
18:45
Sala principal
4€ - 5€
108 minuts
2019-05-05 18:45 2019-05-05 20:30 Europe/Andorra Dolor y gloria Dolor y gloria narra una sèrie de retrobaments, alguns físics i d’altres de recordats després de dècades, de Salvador Mallo, un director de cinema en decadència. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

Promoció WEB, 1€ de dte

Detalls tècnics

Any: 2019

País: Espanya

Direcció: Pedro Almodóvar

Repartiment: Antonio Banderas, Asier Etxeandia, Penélope Cruz, Leonardo Sbaraglia, Julieta Serrano, Nora Navas, Asier Flores, César Vicente, Raúl Arévalo, Neus Alborch, Cecilia Roth, Pedro Casablanc, Susi Sánchez, Eva Martín, Julián López, Rosalía, Francisca Horcajo

Crítiques

“Hi ha moments d’una emoció controlada, però no per això menys intensa (...) un mecanisme narratiu perfecte (...) Almodóvar fixa amb enorme delicadesa tot allò que afecta la infantesa de Salvador i la relació amb la seva mare. (...)”.

Quim Casas Diario El Periódico

“El millor que ha fet Almodóvar els últims any. (...) Pot ser que Dolor y gloria passi també a la història per ser la pel•lícula de Pedro Almodóvar que agrada a aquells a qui no agrada el cinema de Pedro Almodóvar. (...)”.

Andrea G. Bermejo Cinemanía

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.