Dumbo – 16.30

Holt Farrier compta amb l’ajuda dels seus fills Milly i Joe per cuidar un elefant acabat de néixer les orelles gegants del qual el fan ser la riota d’un circ que no passa pel seu millor moment. Max Medici, l’amo del circ, es decep en saber de les enormes orelles del petit paquiderm fins que descobreix que és capaç de volar i portar així el circ de tornada a la prosperitat.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 26 maig
16:30
Sala principal
4€ - 5€
111 minuts
2019-05-26 16:30 2019-05-26 18:25 Europe/Andorra Dumbo – 16.30 Holt Farrier compta amb l’ajuda dels seus fills Milly i Joe per cuidar un elefant acabat de néixer les orelles gegants del qual el fan ser la riota d’un circ que no passa pel seu millor moment. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

País: Estats Units

Direcció: Tim Burton

Repartiment: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin, Nico Parker, Finley Hobbins, Deobia Oparei, Joseph Gatt, Sharon Rooney, Michael Buffer, Frank Bourke, Jo Osmond, Douglas Reith, Roshan Seth, Philip Rosch, Lucy DeVito, Sandy Martin, Lars Eidinger, Zoe Scott, Bern Collaco, etc.

Crítiques

“La pel·lícula és més que notable i recupera un Burton en plena forma. Dumbo és, alhora, un homenatge al cinema i una crítica despietada a la indústria que l’envolta (...)”.

Rubén Romero Cinemanía

“És una molt bona pel•lícula, amb uns valors de producció notables, interpretacions excel•lents i un tercer acte que culmina en gran. Dumbo s’eleva prou com per merèixer ser recomanada”.

Scott Mendelson Forbes

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.