El brindis

A l’Ernest li queden poques hores per convertir-se en l’alcalde més jove de la seva ciutat, mentre que en Mateu segueix tancat al seu estudi intentant trobar un nou llenguatge pictòric que el faci sortir de l’oblit professional. Els dos eren amics íntims i vuit anys després de trencar la seva amistat el futur alcalde es presenta a casa del pintor perquè aquest l’ha trucat sense donar-li més explicacions que el desig de veure’l abans de les eleccions.

Així doncs, la trobada acaba essent un pretext per reviure la felicitat d’un passat comú, però no poden evitar remoure un secret compartit que els ha dut a aquesta història de rancúnia on res no és el que sembla, i on cada brindis amaga un engany sense perdó.

 

Preu de l’espectacle

12 €*

*10 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat. 10 €/entrada a partir de 10 entrades.

Compra d’entrades i abonaments:

  • www.auditoricastellar.cat
  • SAC (El Mirador)
  • Taquilla de la Sala de Petit Format: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle
COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 16 novembre
20:30
Sala de Petit Format - Ateneu
12€ a 10€
60 minuts
2019-11-16 20:30 2019-11-16 21:30 Europe/Andorra El brindis A l’Ernest li queden poques hores per convertir-se en l’alcalde més jove de la seva ciutat, mentre que en Mateu segueix tancat al seu estudi intentant trobar un nou llenguatge pictòric que el faci sortir de l’oblit professional. Sala de Petit Format - Ateneu Auditori de Castellar del Vallès

10€, Majors de 65 anys

10€, Menors de 25 anys

10€, Compra anticipada online

Detalls tècnics

Dramatúrgia: Frank Bayer

Direcció: Cristina Cervià

Repartiment: Xavier Mercadé i Raül Tortosa

Adaptacions musicals: Rafa Roca

Escenografia: Ricard Martí

Crítiques

“Els dos protagonistes porten a escena un relat visceral on es mostren sense embuts les conseqüències dels conflictes no resolts, dels perdons omesos i de les amistats nascudes per ser trencades.”

Maria Garcia Diari Ara

“Al ritme de la cançó Via con me, de Paolo Conte, i en només seixanta minuts, la proposta condensa els set pecats capitals -i algun més-, i mostra com es teixeix un joc d’interessos i d’intercanvi de favors amb l’objectiu de salvar-se el cul i conservar la poltrona.”

Oriol Osan Núvol

El brindis

16 novembre, 2019
20:30

Entrada Preu Accions
General12,00 €
0
Entrades reservadesLocalitats màximes per compra:10
No hi ha localitats a la cistella.