El buen maestro

François Foucault, de quaranta anys, és professor de literatura al prestigiós institut de París Henri IV. Una sèrie de circumstàncies l’obliguen a deixar el seu lloc de treball i a acceptar una plaça en un institut de l’extraradi de la ciutat, en una zona conflictiva. François es tem el pitjor.


Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 5 €

Tarifa reduïda: 4 € (amb val de descompte, majors de 65 anys i socis CCCV)

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 06 maig
18:45
Sala principal
4€ - 5€
106 min
2018-05-06 18:45 2018-05-06 20:30 Europe/Andorra El buen maestro Un professor d'un respectable col·legi a París es veu obligat a deixar el seu lloc i començar a fer classes en un institut de l'extraradi molt més conflictiu. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Comèdia dramàtica

Versió: doblada

Any: 2017

Durada: 106 min

País: França

Direcció: Olivier Ayache-Vidal

Repartiment: Denis Podalydès, Marie-Julie Baup, Léa Drucker, Pauline Huruguen, Anne Jacquemin, François Rabette, Tom Rivoire, Marie Rémond, Zineb Triki

Crítiques

“Acut a bona part dels arquetips del subgènere, però és sincera (...) Coneixedor que juga a la lliga del gran públic, Ayache-Vidal és tan convencional en la posada en escena com resolutiu en la seva didàctica cinematogràfica”.

Javier Ocaña El País

“La cinta es limita a reproduir, amb senzillesa i bon to, el patró anglosaxó del mestre que, de sobte, descobreix que les regles, les de sempre, no serveixen. (...) Tot és evident, sí; però oportú”.

Luis Martínez Diario El Mundo

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.