El hijo de Jean

Mathieu té 33 anys i viu amb la incògnita de no haver conegut el seu pare. La seva mare sempre li havia dit que va ser fruit d’una aventura d’una nit. Un matí, al seu apartament de París, rep una trucada des del Canadà, d’un desconegut que diu que és amic del seu pare i l’informa que ha mort, i que li vol enviar el que li ha deixat en herència: un quadre. Mogut per la curiositat, decideix viatjar a Montreal.

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 20 maig
18:45
Sala principal
98 min
2018-05-20 18:45 2018-05-20 20:30 Europe/Andorra El hijo de Jean Història d'un viatge a l'origen que cobra la forma d'una immersió en territori estrany, hostil, tan impracticable com un camp minat Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Drama

Versió: VOSE

Any: 2015

Durada: 98 min

País: França

Direcció: Philippe Lioret

Repartiment: Pierre Deladonchamps, Gabriel Arcand, Catherine de Léan, Jean-Pierre Andréani, Christopher Atallah, Caroline Bizier-Brière, Tania Bolduc, Anne-Valérie Bouchard, Valerie Cadieux, Pierre-Yves Cardinal, Patricia Dorval, Emmanuelle Dupuy, Hubert Dupuy, Pierre-Luc Fontaine

Crítiques

“Un drama familiar ple de matisos bellament realitzat (...) un drama meticulosament cisellat, que resulta al mateix temps nou i familiar, immersiu i profundament commovedor”.

Boyd van Hoeij The Hollywood Reporter

“Història d’un viatge a l’origen que cobra la forma d’una immersió en territori estrany, hostil, tan impracticable com un camp minat”.

Jordi Costa Diario El País

“La subtilesa amb què Philippe Lioret parla de les relacions paternofilials envoltant el thriller (...) en un paper de regal de drama familiar (...)”.

Javier Pérez Cine Premiere

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.