El llop ferotge

‘El llop ferotge’ va visitar l’Auditori Miquel Pont

L'espectacle de la Companyia del Príncep Totilau va recuperar tres contes clàssics

L'Actual - Marina Antúnez
 
Les dosis d’humor van acompanyar els petits espectadors que diumenge van veure l’espectacle El llop ferotge, de la companyia del Príncep Totilau. A partir de tres contes clàssics com La Caputxeta vermella, Els tres porquets i Les set cabretes, el muntatge explora els límits del bé i del mal. En aquest sentit, El llop ferotge ens situa en un jutjat, després que el llop hagi estat caçat després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets.

Una actriu encarna el paper de la Montserrat, una dona de fer feines,; una altra actriu se’ns presentarà com l’advocada del llop, i encara apareixerà un tercer actor que s’ocuparà del paper del jutge. El llop s’ha d’enfrontar a un judici popular, on les testimonis seran la mare de la caputxeta, la mare dels porquets i la mare de les cabretes. Tant com pot, el llop justificarà les seves accions amb l’argument de la fam que passa des de fa dies sense que ningú l’ajudi a posar-hi remei. Per contrapartida, els arguments  de les testimonis explicaran, a través d’unes enginyoses titelles, les tres històries conegudes per tot el públic. I la música acompanya cada història com un personatge més. 

En un moment de l’espectacle, l’advocada baixa a la platea per a preguntar als nens i nenes què pensen: el llop és bo o és dolent? Tots coincideixen, almenys a la funció castellarenca, que el llop és ben dolent. Tot i que hi ha qui afirma que fins i tot n’ha pogut acariciar un, de llop! L’espectacle s’acaba sense blanc ni negre. I qui sigui bo del tot que tiri la primera pedra.

El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

El llop ferotge és un espectacle d’actors, màscares i titelles que, a partir d’un judici popular al personatge del llop, explica tres contes populars. D’altra banda, el marc del judici popular ens permet reflexionar sobre temàtiques que toquen el públic contemporani de molt a prop, com la convivència entre la gana i l’abundància o la justícia convertida en espectacle. Tot, tractat amb humor.

Compra d’entrades i abonaments:
– www.auditoricastellar.cat
– SAC (El Mirador)
– Taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle

Edats recomanades: Infants de 3 a 10 anys

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 02 desembre
12:00
Sala Principal
6€
50 minuts
2018-12-02 12:00 2018-12-02 13:00 Europe/Andorra El llop ferotge El llop ferotge és un espectacle d’actors, màscares i titelles que, a partir d’un judici popular al personatge del llop, explica tres contes populars. Sala Principal Auditori de Castellar del Vallès

5€, Promoció web

4€, Famílies nombroses o monoparentals amb acreditació per compra a taquilla o anticipada al SAC

Detalls tècnics

Text i direcció escènica: Marc Hervàs

Intèrprets: Clara Dalmau, Jordi Hervàs, Ares Piqué

Titelles, objectes i vestuari: Martí Doy

Escenografia: Marc Hervàs, Martí Doy

Adaptacions musicals: Ildefons Alonso

Organització: Ajuntament

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.