El mejor verano de mi vida

Curro és un fantasiós venedor de robots de cuina que somia una feina en el món financer. En plena crisi de parella, i amb molts deutes, fa una promesa que no pot complir: si el seu fill Nico, de 9 anys, treu totes les notes excel·lents, el portarà a unes vacances d’estiu inoblidables. El nen ho aconsegueix, i pare i fill emprenen un viatge que els portarà a conèixer gent i a viure situacions que mai no haurien imaginat.

Informació i preus:

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DEL AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Entrada general: 5 €

Tarifa reduïda: 4 € (amb val de descompte, majors de 65 anys i socis CCCV)

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 21 octubre
18:45
Sala principal
5€-4€
90 minuts
2018-10-21 18:45 2018-10-21 20:20 Europe/Andorra El mejor verano de mi vida Curro és un fantasiós venedor de robots de cuina que somia una feina en el món financer... Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Gènere: Comèdia

Versió: Original en castellà

Any: 2018

Durada: 90 min

País: Espanya

Direcció: Dani de la Orden

Repartiment:: Leo Harlem, Alejandro Serrano, Toni Acosta, Maggie Civantos, Jordi Sánchez, Isabel Ordaz, Stephanie Gil, Salva Reina, Gracia Olayo, Berto Romero, Antonio Dechent, Arturo Valls, Silvia Abril, Mariam Hernández, Ricardo Castella, Nathalie Seseña, Fabia Castro, Yaiza Guimare

Crítiques

“Potser és una comèdia blanca, comercial (...) però també té estil, una mescla perfecta entre comicitat, emoció, humanitat i una mirada sensible cap al nostre entorn”

Beatriz Martínez El Periódico

“Harlem irromp com un torrent a la pantalla per utilitzar la seva poderosíssima comicitat en benefici d’un relat ple de replecs (...) la cinta, innocent, gairebé naïf, arremet contra els ambiciosos (...)”

Pere Vall Fotogramas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.