El monstre de colors

Un color per a cada emoció
 

Tutatis i Transeduca van fer pujar a l'escenari 'El monstre de colors', el personatge que va crear Anna Llenas

L'Actual - Marina Antúnez
 
Les actrius Aida Moré i Clara Algaba es van posar a la pell dels personatges creats per l'Anna Llenas al llibre il·lustrat El monstre de colors que, diumenge passat, a l'Auditori Municipal Miquel Pont. La nena i el Monstre de colors els serveixen d'excusa per parlar de les emocions humanes. L'obra que diumenge es va poder veure a l'Auditori Municipal Miquel Pont, va acollir aquesta proposta, una història senzilla i divertida, entenedora fins i tot per a infants de 2 anys, que va encantar a petits i a grans. Les entrades ja feia dia que s'havien exhaurit, pel públic ansiós d'entrar en el fascinant llenguatge de les emocions.

El Monstre de colors és un espectacle de Tutatis i Transeduca de 40 minuts de durada, dirigit per Ruth Garcia, que ens presenta un monstre que té les emocions ben embolicades i que haurà de fer-hi front per endreçar-les. Cada emoció, un color. Els diferents estadis emocionals ens fan sentir a flor de pell l'alegria (groga), la tristesa (blava), la ràbia (vermella), la por (negra), la calma (verda) i l'amor (rosa). Tot plegat, ha de quedar ben endreçat perquè puguem gestionar més bé les nostres emocions, i separadament.

L'adaptació teatral que ha fet Tutatis, i que ha comptat amb la supervisió de la mateixa Llenas, és una obra per viatjar i on els més menuts es veuen capaços d'entendre el món de les emocions. En l'argument s'hi troba a faltar, segurament per als nens i nenes més grans, una història que acompanyi el monstre, una aventura, però per contrapartida, tenim un monstre emoció 100%, que pot ésser ben bé fidel a l'àlbum d'on va néixer. A més del protagonisme dels colors en cada emoció, evidentment, també és prou important la música que les acompanya (composicions de Joan Colomo), i l'actuació de les titellaires, que fan alguna cosa més que subjectar les titelles, ja que s'impliquen en les emocions com uns personatges més.

ENTRADES EXHAURIDES

El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre és la por… El verd… Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber-les entendre per posar-les en ordre.

Adaptació teatral del llibre d’Anna Llenas El monstre de colors, amb més de 300.000 còpies venudes i traduït a 16 idiomes.

Una posada en escena plena de poesia visual i música que ens ajudarà a connectar amb cada emoció.

En definitiva, un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar els més menuts i menudes pel món de les emocions.

 

 

Preu

6 €

5 € compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat

4 € famílies nombroses o monoparentals per compra a taquilla o anticipada al SAC (* requereix acreditació)

Compra d’entrades:

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 01 desembre
12:00
Sala principal
6€ a 4€
45 minuts
2019-12-01 12:00 2019-12-01 12:45 Europe/Andorra El monstre de colors ENTRADES EXHAURIDES Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

5€, Compra anticipada online

4€, Família nombrosa / monoparental

Detalls tècnics

Direcció: Ruth García

Autora: Anna Llenas

Repartiment: Aida Moré, Clara Algaba, Berta Vidal

Música: Joan Colomo

Producció: Núria Mas i Laura Alonso

Edats recomanades: De 2 a 7 anys

Crítiques

“(...) és tot un encert. I tant que sí. Un muntatge amb una bona factura a tots els nivells. Titelles, interpretacions, música, escenografia… però, el més important, aquesta producció vol ser molt fidel al conte original i ho aconsegueix.”

Jordi Iglesias Teatre Barcelona

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.