El padre – 16.15 h

 

Diumenge d’estrena

Aventures. Fantàstic

Versió doblada

 

Anthony, un home de 80 anys mordaç, una mica entremaliat i que ha decidit viure sol tossudament, rebutja totes i cadascuna de les cuidadores que la seva filla Anne intenta contractar per a què l’ajudin a casa. Està desesperada perquè ja no pot visitar-lo cada dia i sent que la ment del seu pare comença a fallar i es desconnecta cada cop més de la realitat. Anne pateix la pèrdua progressiva del seu pare a mesura que la ment d’ell es deteriora, però també s’aferra al dret a viure la seva pròpia vida.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 31 gener
16:15
Sala principal
4 €
97 min
2021-01-31 16:15 2021-01-31 17:52 Europe/Andorra El padre – 16.15 h Anthony, un home de 80 anys mordaç, una mica entremaliat i que ha decidit viure sol tossudament, rebutja totes i cadascuna de les cuidadores que la seva filla Anne intenta contractar. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Regne Unit

Direcció: Florian Zeller

Repartiment: Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots, Rufus Sewell, Olivia Williams, Mark Gatiss, Evie Wray, Ayesha Dharker

Premis (2020): Premi del Públic al Festival de San Sebastián, millor muntatge Associació de Crítics de Los Ángeles, millor actor i millor director novell a l’Associació de Crítics de Boston

Qualificació: Recomanada per a majors de 7 anys

Crítiques

“Una direcció d’actors espectacular, un muntatge de luxe, i dos dels millors actors del món, Anthony Hopkins i Olivia Colman, en estat de gràcia permanent. (...) un film immens de mèrits sobrats”.

Carlos Loureda Fotogramas

“La idea és d’una senzillesa tan aclaparadora que a ningú se li havia ocorregut desenvolupar-la amb tal grandesa (...) pel·lícula excel·lent (...) amb l’ajuda inestimable d’Anthony Hopkins i la seva interpretació mestra”.

Javier Ocaña Diario El País

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.