EL POT PETIT

CONCERT AJORNAT!

Nova data: 22 de maig de 2021

 

Emmarcat dins de la Marató de la diversitat 2020, aquest any Suma Castellar porta al Pot Petit en un concert solidari a on tots els beneficis aniran destinats a millorar l’atenció de l’alumnat a les aules. Com sabeu, desde sumacastellar.cat estem treballant perquè tots els nens i nenes siguin atesos com cal independentment de les seves necessitats, i si veniu al concert contribuireu a fer-ho possible, alhora que reivindicarem i farem una mica de soroll perquè se’ns escolti.

 

Un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona. En aquest concert podreu gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l’escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, saxo, trombó, titellaire i veus, i escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus tres discos amb temes propis: “Canta amb el Pot Petit”, “Ritmes i Rialles” i “A l’aventura!”.

 

La Jana i en Pau s’han proposat que no quedi cap nen i nena, cap mare, pare, avi i àvia i animals haguts i per haver, sense poder viure una aventura! Res de quedar-se tancats a casa i davant d’una pantalla, ens toca sortir al carrer, a les places dels pobles i ciutats a compartir noves aventures. I és que les aventures d’en Pau, la Jana i la seva banda són unes aventures d’allò més musicals que us faran bellugar sense parar!

 

Edat recomanada

Per a tots els públics, en especial per als nens i nenes d’entre 2 i 7 anys.

 

Preu de l’espectacle

6 €

 

Compra d’entrades:

www.auditoricastellar.cat

Tots els assistents, inclosos els menors d’edat, hauran d’adquirir entrada per accedir al concert.

Per accedir al recinte s’haurà de presentar l’entrada en format físic (impresa) o en format digital (des d’un dispositiu mòbil).

Cada entrada dona accés a una persona.

 

Informació sobre l’accés de menors:

Els menors a partir de 16 anys podran entrar al recinte sense cap mena d’autorització. Fins als 15 anys els menors hauran d’anar acompanyats de pare, mare o tutor legal.

En cas que l’acompanyant del menor siguin el pare o la mare o tutor legal hauran de presentar DNI i llibre de família o document legal que acrediti la relació amb el menor.

En cas que l’acompanyant no sigui ni el pare, ni la mare, ni el tutor legal, caldrà que presenti una autorització signada pel pare, la mare o el tutor legal, juntament amb fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal i llibre de família.

En ambos casos el responsable del menor, haurà de signar un document d’exoneració de responsabilitat per part de Suma Castellar, que es facilitarà a l’entrada del recinte o que us podeu descarregar directament en aquesta pàgina.

 

Més informació i contacte

Per a més informació i/o per contactar amb l’organització adreceu-vos a: https://sumacastellar.cat/contacte o info@sumacastellar.cat.

També podeu consultar les mesures de seguretat i prevenció per a un espai segur a: https://sumacastellar.cat/

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
dissabte, 21 novembre
12:00
Espai Tolrà
6 €
60-70 min
2020-11-21 12:00 2020-11-21 13:10 Europe/Andorra EL POT PETIT CONCERT AJORNAT! Espai Tolrà Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Jana (cantant i actriu): Helena Bagué Vilà

Pau (guitarra i actor cantant): Siddartha Vargas Martínez

Gina (titellaire i cantant): Olga Bernardo Vidal

Juna (titellaire, intèrpret LSC i cantant i actriu d’El Pot més Petit): Mercè Munné Parera

Pol (guitarra i actor cantant d’El Pot més Petit): Ovidi Llorente Saguer

Músics: Pau Oliver Bover (bateria) Tomàs Pujol Pérez (baix) Albert Dondarza Roca (piano, violí i serra) Dani López Pradas (saxo, clarinet, flauta travessera, guitarra i piano) Ariadna Gispert Bromsoms (trompeta) i Joni Ripoll Moreno (trombó)

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.