El profesor de persa

 

Diumenge d’estrena

Drama

Versió doblada

 

França, 1942. Gilles és arrestat pels soldats de les SS juntament amb altres jueus i enviat a un camp de concentració a Alemanya. Allà aconsegueix evitar l’execució en jurar als guàrdies que no és jueu, sinó persa. Gràcies a aquesta estratagema, Gilles aconsegueix mantenir-se viu, però haurà d’ensenyar un idioma que no coneix a un dels oficials del camp, que té interès a aprendre’l. Alhora que la relació entre ells augmenta, les sospites dels soldats van creixent.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 14 març
18:30
Sala principal
4 €
127 min
2021-03-14 18:30 2021-03-14 20:37 Europe/Andorra El profesor de persa França, 1942. Gilles és arrestat pels soldats de les SS juntament amb altres jueus i enviat a un camp de concentració a Alemanya. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Rússia

Direcció: Vadim Perelman

Repartiment: Nahuel Pérez Biscayart, Lars Eidinger, Leonie Benesch, Jonas Nay, David Schütter, Luisa-Céline Gaffron, Alexander Beyer, Giuseppe Schillaci, Peter Beck, Andreas Hofer, Nico Ehrenteit, Marcus Calvin, Mehdi Rahim-Silvioli, Ingo Hülsmann, Felix von Bredow, Antonin Chalon, Serge Barbagallo, Pascal Elso, Elena Stetsenko, Gennadiy Fomin, Alexander Starchenko, Alexandr Zhdanovich, Anton Zhukov, Svetlana Anikey, Anastasia Gudei, Veronika Buslaeva, Elena Girenok

Premis: Gran Premi del Públic al Festival de Sevilla 2020 i Millor muntatge al Festival de Valladolid – Seminci 2020

Qualificació: Recomanada per a majors de 16 anys

Crítiques

“Un gran viatge cinematogràfic i panoràmic que mescla hàbilment suspens, riures i llàgrimes”.

Lee Marshall Screendaily

“Perelman ha aconseguit fer una pel·lícula que es gaudeix molt (...) Té molts elements que recorden les velles pel·lícules de guerra britàniques, amb l’habilitat de mesclar una història còmica amb el conflicte”.

Kaleem Aftab Cineuropa

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.