El verano que vivimos

 

Diumenge d’estrena

Drama romàntic

Versió original (castellà)

 

Any 1988. La Isabel, estudiant de Periodisme, es veu obligada a fer les seves pràctiques al diari d’un petit poble de la costa gallega per acabar la carrera. En arribar, vol començar com més aviat millor a investigar, a demostrar tot el que ha après per convertir-se en una autèntica periodista. Però el lloc que li assignen és l’últim que ella esperava: l’escriptura i la gestió de les esqueles que arriben a la redacció. Però això, que podria semblar avorrit en principi, es converteix en la porta a una investigació que la portarà per diferents punts de la geografia espanyola a la recerca d’una història d’amor impossible.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 10 gener
19:00
Sala principal
4 €
119 min
2021-01-10 19:00 2021-01-10 20:59 Europe/Andorra El verano que vivimos Any 1988. La Isabel, estudiant de Periodisme, es veu obligada a fer les seves pràctiques al diari d’un petit poble de la costa gallega per acabar la carrera i el lloc que li assignen és l’últim que ella esperava. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Espanya

Direcció: Carlos Sedes

Repartiment: Javier Rey, Blanca Suárez, Pablo Molinero, Guiomar Puerta, Carlos Cuevas, Adelfa Calvo, Manuel Morón, María Pedraza, Moreno Borja, Mercedes Sampietro, Joaquín Núñez, Pedro Rudolphi, Paloma Reynaud, Antonio Durán, Alfonso Agra

Crítiques

“Una mostra visual inequívoca i preciosa que el film tracta del poder del relat i la necessitat d’escriure’l (o filmar-lo) perquè es mantingui viu. (...)”.

Mireia Mullor Fotogramas

“No existiria sense les seves estrelles protagonistes (...) Javier Rey, Blanca Suárez i Pablo Molinero (....) Tot ha de passar a més en un paratge inoblidable (...) Un cine formulaic... que, per això, funciona. (...)”.

Andrea G. Bermejo Cinemanía

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.