Elena Gadel en concert

 

Emmarcat dins de la Marató de la diversitat 2020, aquest any Suma Castellar porta a Elena Gadel en un concert solidari a on tots els beneficis aniran destinats a millorar l’atenció de l’alumnat a les aules. Com sabeu, des de sumacastellar.cat estem treballant perquè tots els nens i nenes siguin atesos com cal, independentment de les seves necessitats, i si veniu al concert contribuireu a fer-ho possible, alhora que reivindicarem i farem una mica de soroll perquè se’ns escolti.

 

Elena Gadel acompanyada d’una formació de músics de luxe, ens repassa la seva extensa trajectòria discogràfica i també ens acosta per altres cançons populars dels artistes més importants del país.

Un moment per veure una de les cantants i actrius més importants i elegants del panorama musical actual.

 

Una estoneta abans, tindrem com a teloneres la castellarenca Mariona Roca amb Mireia Sans a la guitarra.

 

Preu de l’espectacle

16 €

 

Compra d’entrades:

www.auditoricastellar.cat

Tots els assistents, inclosos els menors d’edat, hauran d’adquirir entrada per accedir al concert.

Per accedir al recinte s’haurà de presentar l’entrada en format físic (impresa) o en format digital (des d’un dispositiu mòbil).

Cada entrada dona accés a una persona.

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

  • Hi ha paquets de 2, 3 i 4 butaques per a unitats de convivència.
  • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
  • Us demanem que adquiriu els paquets d’entrades, segons el nombre d’entrades que voleu adquirir per la vostra unitat de convivència. Així evitarem deixar butaques buides.
  • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, podeu seleccionar una butaca d’algun dels espais on hi ha només 1 seient. En cas que hagueu de seleccionar una butaca d’algun dels paquets de butaques, el seient del costat quedarà inhabilitat per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència.
  • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
  • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
  • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
  • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
  • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Informació sobre l’accés de menors:

Els menors a partir de 16 anys podran entrar al recinte sense cap mena d’autorització. Fins als 15 anys els menors hauran d’anar acompanyats de pare,mare o tutor legal.

En cas que l’acompanyant del menor siguin el pare o la mare o tutor legal hauran de presentar DNI i llibre de família o document legal que acrediti la relació amb el menor.

En cas que l’acompanyant no sigui ni el pare, ni la mare, ni el tutor legal, caldrà que presenti una autorització signada pel pare, la mare o el tutor legal, juntament amb fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal i llibre de família.

En ambos casos el responsable del menor, haurà de signar un document d’exoneració de responsabilitat per part del Suma Castellar, que es facilitarà a l’entrada del recinte o que us podeu descarregar directament en aquesta pàgina.

 

Més informació i contacte

Per a més informació i/o per contactar amb l’organització adreceu-vos a: https://sumacastellar.cat/contacte o info@sumacastellar.cat.

També podeu consultar les mesures de seguretat i prevenció per a un espai segur a: https://sumacastellar.cat/

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 20 desembre
12:30
Sala Blava de l'Espai Tolrà
16 €
75 min
2020-12-20 12:30 2020-12-20 13:45 Europe/Andorra Elena Gadel en concert Emmarcat dins de la Marató de la diversitat 2020, aquest any Suma Castellar porta a Elena Gadel en un concert solidari Sala Blava de l'Espai Tolrà Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Veu: Elena Gadel

Percussions: Toni Pagès

Guitarra: Carlos Monfort

Edat recomanada: Per a tots els públics

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.