ELS PETS GIRA 20 / 20

 

CONCERT AJORNAT!

Nova data: 21 de maig de 2021

 

Emmarcats dins de la Marató de la diversitat 2020, aquest any Suma Castellar porta Els Pets en un concert solidari a on tots els beneficis aniran destinats a millorar l’atenció de l’alumnat a les aules. Com sabeu, des de sumacastellar.cat estem treballant perquè tots els nens i nenes siguin atesos com cal, independentment de les seves necessitats, i si veniu al concert contribuireu a fer-ho possible, alhora que reivindicarem i farem una mica de soroll perquè se’ns escolti.

Els Pets celebren el seu 35è aniversari i han preparat una sorpresa ben especial: una gira titulada ’20 / 20′.

Aquesta gira ‘20 / 20′ es vestirà de 20 concerts i portarà dalt dels escenaris els 20 grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics.

Cada un dels concerts farà una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i serà una petita festa per celebrar el 35è aniversari amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys amb la banda sonora d’Els Pets acompanyant-los.

Prepareu-vos doncs per una gira trepidant, eufòrica i amb un punt de nostàlgia. Amb la gira ‘20/20’, Els Pets tenen ganes de fer-vos ballar i no pararan fins a aconseguir-ho.

 

Preu de l’espectacle

20 €

 

Compra d’entrades:

www.auditoricastellar.cat

Tots els assistents, inclosos els menors d’edat, hauran d’adquirir entrada per accedir al concert.

Per accedir al recinte s’haurà de presentar l’entrada en format físic (impresa) o en format digital (des d’un dispositiu mòbil).

Cada entrada dona accés a una persona.

 

Informació sobre l’accés de menors:

Els menors a partir de 16 anys podran entrar al recinte sense cap mena d’autorització. Fins als 15 anys els menors hauran d’anar acompanyats de pare, mare o tutor legal.

En cas que l’acompanyant del menor siguin el pare o la mare o tutor legal hauran de presentar DNI i llibre de família o document legal que acrediti la relació amb el menor.

En cas que l’acompanyant no sigui ni el pare, ni la mare, ni el tutor legal, caldrà que presenti una autorització signada pel pare, la mare o el tutor legal, juntament amb fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal i llibre de família.

En ambos casos el responsable del menor, haurà de signar un document d’exoneració de responsabilitat per part de Suma Castellar, que es facilitarà a l’entrada del recinte o que us podeu descarregar directament en aquesta pàgina.

 

Més informació i contacte

Per a més informació i/o per contactar amb l’organització adreceu-vos a: https://sumacastellar.cat/contacte o info@sumacastellar.cat.

També podeu consultar les mesures de seguretat i prevenció per a un espai segur a: https://sumacastellar.cat/

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 20 novembre
21:30
Espai Tolrà - Recinte Firal
20 €
75 min
2020-11-20 21:30 2020-11-20 22:45 Europe/Andorra ELS PETS GIRA 20 / 20 CONCERT AJORNAT! Espai Tolrà - Recinte Firal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Veu i guitarra: Lluís Gavaldà

Bateria i veus: Joan Reig

Baix: Falin Càceres

Teclat i veus: Joan Pau Chaves

Guitarra i veus: Jordi Bastida

Guitarra, teclat i veus: Marcel Cavallero

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.