Ema

 

Cinefòrum

Drama

Versió original (castellà)

 

Ema, una jove ballarina, decideix separar-se de Gastón després de donar en adopció Polo, el fill que tots dos havien adoptat i que van ser incapaços de criar. Desesperada pels carrers del port de Valparaíso, Ema busca nous amors per aplacar la culpa. Tot i això, aquest no és el seu únic objectiu, també té un pla secret per recuperar-ho tot.

 

 

Organització: Club Cinema Castellar Vallès

 

Informació i preus:

 

VENDA D’ENTRADES A LA PÀGINA WEB

General: 5 euros

Socis de L’Aula: 3 euros

Socis del Club Cinema Castellar: entrada gratuïta

*Els descomptes els haureu d’aplicar un cop seleccioneu les localitats i passeu a la pantalla següent, on hi trobareu un desplegable.

 

VENDA D’ENTRADES A LA TAQUILLA DE L’AUDITORI
1 hora abans de l’inici de la projecció

Es recomana fer el pagament amb targeta

Entrada General: 5 euros

Tarifa reduïda: 3 euros (Socis de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran)

Socis del Club Cinema Castellar: entrada gratuïta

 

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

  • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
  • També hi ha alguna butaca individual.
  • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
  • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
  • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
  • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
  • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
  • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
  • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
  • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
divendres, 15 gener
20:00
Sala principal
5 € - 3€ - Gratuït
107 min
2021-01-15 20:00 2021-01-15 21:47 Europe/Andorra Ema Ema, una jove ballarina, decideix separar-se de Gastón després de donar en adopció Polo, el fill que tots dos havien adoptat i que van ser incapaços de criar. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès

3 €, Socis de L'Aula

Entrada gratuïta, Socis Club Cinema Castellar

Detalls tècnics

Any: 2019

País: Xile

Direcció: Pablo Larraín

Repartiment: Mariana Di Girolamo, Gael García Bernal, Santiago Cabrera, Giannina Fruttero, Catalina Saavedra, Eduardo Paxeco, Mariana Loyola, Paola Giannini, Antonia Giesen, Josefina Fiebelkorn, Susana Hidalgo

Qualificació: Recomanada per a majors de 16 anys

Crítiques

“A cop de foc i reggaeton, l’última pel•lícula de Pablo Larraín és un nou portent d’un dels cineastes menys convencionals i mes intel•ligents de Llatinoamèrica”.

Elsa Fernández-Santos Diario El País

“És la pel·lícula més audaç i inclassificable d’un dels cineastes més audaços i inclassificables en actiu (...) una obra plena d’amor i d’odi, agressiva i molt dolça, poètica i macarra i també grotesca i preciosa alhora. Una meravella”.

Nando Salvá Diario El Periódico

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.