En Ralph destrueix Internet

Ralph destrueix Internet surt dels recreatius i s’endinsa en el món inexplorat, expansiu i emocionant d’Internet. Ralph i la seva companya Vanellope s’ho hauran de jugar tot viatjant per les xarxes a la recerca d’una peça de recanvi que salvi Sugar Rush, el videojoc de Vanellope. I per complicar més les coses, ambdós depenen dels ciutadans d’Internet, els anomenats “ciutanets”, perquè els ajudin a sortir-se’n en aquest món perillós. Entre ells hi ha un empresari d’Internet que es diu Yesss i que és l’algoritme estrella i l’ànima de “BuzzTube”, la pàgina web més de moda del moment.

 

Organització: Ajuntament

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 20 gener
12:00
Sala principal
4€
112 minuts
2019-01-20 12:00 2019-01-20 14:00 Europe/Andorra En Ralph destrueix Internet Ralph destrueix Internet surt dels recreatius i s’endinsa en el món inexplorat, expansiu i emocionant d’Internet. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2018

País: Estats Units

Direcció: Rich Moore, Phil Johnston

Crítiques

Per navegar amb intel·ligència emocional per la xarxa i, així en general, per la vida. Està a l’alçada de la seva predecessora (...) especialíssima (...)

Manuel Piñón Fotogramas

Torna a tenir l’encant de la seva jove princesa, nous personatges que demanen a crits més temps en pantalla (...) i escenes brillants (...)

Janire Zurbano Cinemanía

Dates disponibles

DATA DIA HORA TÍTOL ENTRADA
20 GEN.DIUMENGE16:30En Ralph destrueix Internet – 16:30Compra
20 GEN.DIUMENGE12:00En Ralph destrueix Internet – 12:00Compra