Érase una vez… – 16.15 h

 

Cinema familiar

Fantàstic. Aventures

Versió doblada

 

Abans que l’Alícia s’endinsés al País de les Meravelles i que en Peter es convertís en en Pan, ambdós eren germans. Després que el seu germà gran mori en un accident tràgic, intenten salvar els seus pares de l’espiral de desesperació, fins que finalment es veuen obligats a escollir entre casa seva i la seva imaginació, creant així l’avantsala dels seus viatges icònics al País de les Meravelles i al de Mai Més.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 20 desembre
16:15
Sala principal
4 €
94 min
2020-12-20 16:15 2020-12-20 17:49 Europe/Andorra Érase una vez… – 16.15 h Abans que l’Alícia s’endinsés al País de les Meravelles i que en Peter es convertís en en Pan, ambdós eren germans. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Estats Units

Direcció: Brenda Chapman

Repartiment: Angelina Jolie, David Oyelowo, Michael Caine, Gugu Mbatha-Raw, David Gyasi, Anna Chancellor, Clarke Peters, Jordan A. Nash, Thomas Goodridge, Keira Chansa, Harry Paul Newman, Jordan Nash, Reece Yates, Oliver Frank Newman, Derek Jacobi, Roger Ashton-Griffiths, Damian O'Hare, Andrew Dunkelberger, Jo Wheatley, Marie Hamm

Qualificació: Apta per a tots els públics

Crítiques

“Una combinació intel·ligent i elegant de Peter Pan i Alícia al País de les Meravelles (...)”.

Ann Hornaday The Washington Post

“Malgrat les seves estridències narratives, Érase una vez... em sembla admirable i encantadora”.

Andrew Parker The Gate

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.