Eso que tú me das – 19 h

 

Diumenge d’estrena

Documental

Versió original (castellà)

 

L’any 2015, al cantant Pau Donés, de Jarabe de Palo, li diagnostiquen un càncer amb què va conviure durant 5 anys. Vint dies abans de morir va trucar el seu amic Jordi Évole des de l’hospital, i li va dir: “Em queden molt poquets dies de vida i vull passar-los a casa meva a la Vall d’Aran. M’agradaria que hi pugessis, que poguéssim tenir una xerrada, que la gravis i que en facis el que vulguis”. Eso que tú me das és el resultat d’aquesta conversa.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, us demanem que seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 29 novembre
19:00
Sala principal
4 €
65 min
2020-11-29 19:00 2020-11-29 20:05 Europe/Andorra Eso que tú me das – 19 h Un documental que recull l'última conversa del cantant Pau Donés, de Jarabe de Palo, i el seu amic Jordi Évole. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Espanya

Direcció: Jordi Évole, Ramón Lara

Qualificació: Apta per a tots els públics

Crítiques

“Un documental únic sobre el sentit de la vida (...) Eso que tú me das és dur. Duríssim (...) No hi ha ni una gota de sentimentalisme extra (...) un ball constant entre la inspiració i la tristesa”.

Santiago Alverú Cinemanía

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.