Espies disfressats – 12:00

El superespia Lance Sterling i el científic Walter Beckett són gairebé pols oposats. Lance és tranquil, afable i cavallerós. Walter, no. Però el que li falta a Walter en relació a les habilitats socials ho compensa amb ingeni i inventiva, amb els quals crea artefactes increïbles que Lance fa servir en les seves missions èpiques. Però quan els esdeveniments fan un gir inesperat, Walter i Lance de sobte han de confiar l’un en l’altre d’una manera completament nova. I si aquesta estranya parella no pot aprendre a treballar en equip, tothom estarà en perill. Adaptació del curt d’animació homònim, dirigit i escrit per Lucas Martell l’any 2019.

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 23 febrer
12:00
Sala principal
4 €
101 min
2020-02-23 12:00 2020-02-23 13:45 Europe/Andorra Espies disfressats – 12:00 El superespia Lance Sterling i el científic Walter Beckett són gairebé pols oposats. Lance és tranquil, afable i cavallerós. Walter, no. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2019

Pais: Estats Units

Direcció : Troy Quane, Nick Bruno

Crítiques

“Es desplega com un elogi preciós de la peculiaritat i l’extravagància de caràcter en els infants (...) Fresca i deliberadament menor en la seva falta de pretensions (...) Es veu amb ganes, conté dos gags fantàstics”.

Javier Ocaña El País

“Brilla amb llum pròpia. No deixa de delectar-se a oferir una comèdia d’acció tan pura com sigui possible, amb una construcció de set peces i una sensibilitat tonal (...) Grata sorpresa”.

Adrián Carande Cinemanía

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.