Falling – 19 h

 

Diumenge d’estrena

Drama

Versió doblada

 

John Petersen viu amb la seva parella, Eric, i la filla adoptiva de tots dos al sud de Califòrnia. El seu pare, Willis, un granger tradicional i conservador de 80 anys, decideix viatjar a Los Ángeles i quedar-se a casa d’en John mentre busca un lloc idoni per jubilar-se. Un cop tots junts, topen dos mons molt diferents. En Willis mostra senyals d’estar perdent la cordura, i la seva peculiar forma de ser, tan divertida com nociva per a alguns membres de la família, treu a la llum ferides del passat i d’anys de desconfiança entre els que l’envolten.

 

 

Compra d’entrades:

 • A través de la pàgina web www.auditoricastellar.cat
 • A la taquilla de l’Auditori: 1 hora abans de l’inici de la projecció. Es recomana fer el pagament amb targeta

 

INSTRUCCIONS PER LA COMPRA D’ENTRADES AMB BUTACA ASSIGNADA

 • Hi ha paquets de 2 butaques per a unitats de convivència.
 • També hi ha alguna butaca individual.
 • Hi ha 2 espais reservats per a cadires de rodes + una butaca o dues butaques per una o dues persones acompanyants al costat.
 • Dins de cada paquet, cal comprar una entrada per cada membre de la unitat familiar o de convivència.
 • En cas que assistiu a l’espectacle individualment, seleccioneu una butaca d’algun dels espais de 2 butaques (l’altra butaca no seleccionada quedarà inhabilitada per l’organització, per respectar la distància de seguretat entre persones que no són de la mateixa unitat de convivència).
 • Aquesta opció d’entrada garanteix que les persones de la unitat familiar o de convivència puguin seure juntes. En cap cas, es permetrà que persones que no siguin de la mateixa unitat de convivència seguin de costat, sense la distància de seguretat.
 • La fila i seient/s seleccionat/s durant la compra seran els que haureu d’ocupar.
 • Les butaques habilitades i disponibles són les de color verd.
 • Les butaques ocupades es mostren en color vermell.
 • Les butaques que s’han inhabilitat per complir amb les reduccions d’aforament i per respectar les distàncies de seguretat també es mostren en color vermell. Per consultar el pati de butaques amb la reducció del 50% i les distàncies de seguretat feu clic aquí.

 

Espai segur:

L’Auditori adoptarà un seguit de mesures, sempre d’acord amb la normativa vigent. Podeu consultar el protocol d’espai segur aquí.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 13 desembre
19:00
Sala principal
4 €
112 min
2020-12-13 19:00 2020-12-13 20:42 Europe/Andorra Falling – 19 h John Petersen viu amb la seva parella, Eric, i la filla adoptiva de tots dos al sud de Califòrnia. El seu pare, Willis, un granger tradicional i conservador de 80 anys, decideix viatjar a Los Ángeles i quedar-se a casa d’en John mentre busca un lloc idoni per jubilar-se. Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Any: 2020

País: Canadà

Direcció: Viggo Mortensen

Repartiment: Lance Henriksen, Viggo Mortensen, Terry Chen, Sverrir Gudnason, Hannah Gross, Laura Linney, David Cronenberg, Bo Martyn, Ella Jonas Farlinger, Etienne Kellici, Carina Battrick, William Healy, Bracken Burns, Taylor Belle Puterman, Gabby Velis, Grady McKenzie, Piers Bijvoet, Ava Kozelj, Noah Davis

Qualificació: A partir de 12 anys

Crítiques

“Viggo Mortensen també és un director atractiu. (...) És una pel·lícula intensa, ben explicada, pensada i sentida, que furga en sensacions doloroses”.

Carlos Boyero Diario El País

“Trobem en la pel·lícula una honestedat brutal (...) una pel·lícula bella i sòbria, un viatge de la infància a la vellesa (...) i una profunda i reveladora reflexió a l’entorn dels enigmes que amaguen els afectes”.

Beatriz Martínez Fotogramas

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.