Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona

 

Un divendres al mes, es projecta a l’Auditori un documental del DocsBarcelona del Mes. La proposta arriba al nostre municipi organitzada conjuntament per tres entitats: Cal Gorina, el Club Cinema Castellar Vallès i L’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran. Des del mes de març han quedat suspeses totes les projeccions i el cicle Docs del Mes ha decidit posposar les seves estrenes fins al setembre de 2020.

 

Aquest mes de maig però, DocsBarcelona celebrarà la 23a edició del Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona i ho farà online. Tot seguit us en donem tots els detalls, perquè pugueu gaudir de grans documentals des de casa. També podeu accedir a la pàgina oficial fent clic aquí.

Com veure’l

Les pel·lícules del DocsBarcelona es podran veure a través de Filmin a partir del 19 de maig i fins el 31 de maig.

Durant els dies del festival s’aniran estrenant a Filmin les pel·lícules que formen part de la programació, estaran disponibles durant 72 hores*.

  1. Consulta tot el programa a la nostra nova pàgina web, i tria aquelles que no et vulguis perdre.
  2. Podeu adquirir un codi gratuït d’accés a l’edició 2020 per veure UN dels documentals a través del sistema de compra d’entrades de la nostra web. Es podrà adquirir un codi per persona.
  3. Si ja ets subscriptor de Filmin podràs accedir a tot el catàleg a través de la teva subscripció.
  4. El proper dilluns 18 de maig rebreu el codi que haureu d’activar a www.filmin.es/codigo, registrant-te i creant un usuari i una contrasenya a Filmin.

*Totes les pel·lícules estaran disponibles durant 72 hores menys la secció DOC-U que estarà disponible del 20 al 31 de maig, i Forman vs. Forman que només estarà disponible durant 24 hores.

I si no et vols perdre cap pel·lícula pots comprar un abonament que inclou totes les pel·lícules del DocsBarcelona 2020 i tres mesos de subscripció a Filmin, per només 25€! A la venda a partir del 8 de maig a través de la web: https://docsbarcelona.com/com-veure-ho

 

 

DocsBarcelona Festival

Entre el 19 i el 31 de maig de 2020 i amb la finestra digital de Filmin, que oferirà el visionat de la seva programació. El DocsBarcelona manté les seves seccions i activitats habituals en aquesta edició virtual. Així, estarà format per seccions internacionals competitives, seccions no competitives i classes magistrals del gènere documental. Tanmateix segueix fidel al seu esperit inquiet i curiós, incloent 35 documentals (28 llargmetratges i 7 curts). Més de la meitat dels quals dirigits o co-dirigits per dones (20 títols, un 55 per cent del total); a més 19 són òperes primes, aspecte que demostra una constant renovació del panorama del documental.

 

Programació

  • Secció Oficial Panorama (Secció competitiva amb una selecció dels documentals més rellevants de l’escena internacional)

 

  • Secció Oficial Latitud (Secció competitiva amb els millors documentals de la Península Ibèrica i Amèrica Llatina)

 

  • Secció Oficial What the Doc (Secció competitiva que reuneix una selecció dels documentals més arriscats i innovadors de l’escena internacional)

 

  • Docs&Teens (Les sessions pel públic adolescent)

 

  • DOC-U (Un espai dedicat al talent documental dels centres d’estudis superiors de Catalunya)

 

  • Sessions especials (Llargmetratges documentals fora de competició)

 

 

 

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 31 maig
20:00
Filmin
2020-05-31 20:00 2020-05-31 23:00 Europe/Andorra Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona DocsBarcelona celebra la 23a edició del Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona en un format online Filmin Auditori de Castellar del Vallès
La reserva per aquest esdeveniment està tancada.