La gallina dels ous d’or

Zum Zum Teatre va entusiasmar petits i grans
'La gallina dels ous d'or' va atraure 160 espectadors a l'Auditori
Marina Antúnez - L'Actual
 
Diumenge, a les 12 hores, l'Auditori Municipal va acollir la proposta de la companyia Zum Zum Teatre La gallina dels ous d'or. A l'acte, hi van assistir 160 espectadors.

Zum Zum Teatre treballa aquest muntatge amb una escenografia de fusta envellida, joguines mòbils que tenen molta gràcia i gadgets divertits i sofisticats que deixen amb la boca oberta no només els més petits de casa, sinó també els adults que no es van voler perdre aquesta nova proposta escènica, recomanada per a infants a partir de 4 anys però que els encara més petits també van gaudir moltíssim, gràcies a la posada en escena.

La companyia aconsegueix una gran versatilitat dels personatges que, encara que no ho sembli, tan sols dos actors interpreten, transformant-se en un i altre personatge, com si fossin camaleons, i es converteixen en grangers, en un veïnat xafarder, en un francès instal·lat aquí, en el narrador i narradora,...

La gallina dels ous d'or que Zum Zum presentava és multidisciplinar, ja que uneix la música, l'art dels titellaires, l'art teatral i, fins i tot, l'art dels humoristes, amb aclucades d'ull al públic adult.

La història ens ensenya que la riquesa no fa la felicitat. Dos grangers, dedicats a dur una vida austera, i disposats a acollir tota mena d'ocells d'altres continents, es troben una gallina de grans plomes blanques a la granja i l'acullen. Aquella nit, la gallina pon un ou d'or i... sorpresa! Cada dia pondrà un ou. Els grangers es faran rics i viuran una vida plena d'excessos. I apareixerà l'avarícia. Per voler més ous que els que la gallina pon, decideixen obrir-la en canal per treure'ls-hi de l'estómac. I, desesperats, s'adonen del tràgic final, quedant-se sense gallina ni ous d'or.

Us agraden els diners? Molt?

Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners, i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia la gallina va arribar a la seva granja i va posar un ou d’or. Us imagineu si us passés a vosaltres? La gallina dels ous d’or és una història que conta que els diners són un “conte”.

Edats recomanades: a partir de 4 anys

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES
No esperis més!
diumenge, 12 novembre
12:00
Sala principal
5€
50 minuts
2017-11-12 12:00 2017-11-12 13:55 Europe/Andorra La gallina dels ous d’or Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners, i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia la gallina va arribar a la seva granja i va posar un ou d’or Sala principal Auditori de Castellar del Vallès
Detalls tècnics

Autor: Ramon Molins

Intèrprets: Begonya Ferrer, Ramon Molins i Albert Garcia

Cançons: Ramon Molins

Música: Richard Lacy, Philip Guyler, Lincoln Grounds i altres

Producció: Zum Zum Teatre

Crítiques

És, en tota regla, un espectacle per a tots els públics que enganxa des dels infants a partir de 4 anys fins als adults que es deixen de prejudicis per gaudir d’una proposta que cuida fins al mínim detall.

Núria Cañamares Recomana

La posada en escena té una estètica pròpia dels contes de fades, plena d’enginys fabricats amb quatr

Iolanda G. Madariaga Recomana

La reserva per aquest esdeveniment està tancada.